VIDEO Nelu&Micutzu au lansat cel mai vizualizat videoclip: piesa «Cine e grăsuţa» are deja peste 1 milion de afişări

CLIIMA20140610_0049_1.jpg

Nelu şi Micutzu

Parodia cucere;te Rom\nia! La fel şi Micutzu', unul dintre prezentatorii matinalului "Neam Trezit" de la Prima TV, care a lansat alături de Nelu, videoclipul piesei «Cine e grăsuţa».

Videoclipul are mare succes la public şi la nici măcar o lună de la lansare, acesta a ajuns la peste un milion de vizualizări pe Youtube, devenind astfel unul dintre cele mai vizionate clipuri lansate în această vară.


Este, de fapt, o parodie, despre femeile care nu au avut grijă la silueta lor, care a prins imediat la public. Versurile piesei sună cam aşa  "Esti ca o piesă grea, căreia-i dau play /Şi îmi place că în tine sunt mai multe femei /Şi, baby, ca să păstrez aceeaşi cheie /Eşti ca Mihaela Tatu, De 3 X Femeie". Un text haios, care a prins imediat la publicul de toate genurile.

«Primul videoclip al primei piese facute de Nelu si Micutzu. Cei doi impartasesc dragostea lor pentru fetele supraponderale. Neam Legat din iulie la Prima Tv.

Neam Legat nu incurajeaza in nici un fel remarcile jignitoare sau gesturile ofensatoare la adresa persoanelor supraponderale.
Acest videoclip este o gluma»
, stă scris pe canalul oficial al băieţilor.

Sperăm că ştiţi de glumă!!! Şi că veţi urmări videoclipul! Cei doi au devenit "regii YouTubului" aşa că nu trebuie decât să daţi play ca să vedeţi şi voi celebrul videoclip!

VIDEO