VIDEO Mircea Badea face mişto de Robert Turcescu şi participarea acestuia la Eurovision!

CLIIMA20100723_0007_1.jpg

Mircea Badea ironizează România
Citeste tot despre: 

Mircea Badea nu a ratat momentul să îşi exprime părerea cu privire la anunţul făcut de Robert Turcescu potrivit căruia jurnalistul s-a înscris în cursa pentru Eurovision.

Robert Turcescu a intrat în preselecţia pentru a reprezenta România la Eurovision alături de trupa sa însă a recunoscut că nu are speranţe prea mari de a câştiga.

Totodata, recent, într-un interviu pentru revista OK, Robert Turcescu, aflat de multă vreme în «război» cu Mircea Badea, a făcut câteva referiri jignitoare la adresa acestuia.

"Mircea Badea e un mic golănaş de cartier, care a avut norocul să facă TV în România într-o perioadă în care se gustă glumele de cartier şi sunt priviţi cu mare atenţie maneliştii, golanii şi, în general, oamenii care au un limbaj trivial", spunea Turcescu.

Prezentatorul emisiunii "În gura presei" nu s-a lăsat mai prejos şi a comentat alegerea lui Turcescu de a candida pentru Eurovision, pe pagina personală de Facebook, în stilul său caracteristic.

"Nu exista asa ceva !!!!! E cel mai tare lucru pe care l-am auzit! Colonelul Turceascu si fanfara militara. Yoooo!!!!! Eurovision manceacas!"
a scris Badea şi a publicat şi un videoclip cu piesa lui Turcescu pentru Eurovision.
VIDEO


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1