VIDEO Leonard Doroftei, în pericol! Asta vi se poate întâmpla şi vouă în seara asta, de la 20.30

CLIIMA20140430_0091_1.jpg

Leonard Doroftei

Leonard Doroftei este invitatul Cârcotaşilor la "Cronica" din seara aceasta, de pe Prima TV, începând cu ora 20.30.

Fostul campion la box a fost într-o emisiune la Prima TV în 2004, când a desenat o mănuşă de box şi a dat un autograf. Băieţii au păstrat "cadoul" de la Doroftei şi acum au profitat de ocazie şi i l-au arătat. Pugilistul a rămas plăcut impresionat că desenul său a fost păstrat atâta timp şi le-a mai făcut unul.

După 10 ani, Doroftei se întoarce la postul tv, pentru a se lua la întrecere la glume cu Dezbrăcatu' şi cu Mihai Găinuşă.

Tot în această seară, Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu' vă spun ce mănâncă analiştii politici, cei din instituţiile oficiale, invitaţii din emisiunile de mare cultură, dar şi unii care lucrează în companii multinaţionale.

Pentru cazurile de mirosuri politice neplăcute, Cârcotaşii vă propun o gamă largă de parfumuri. „Hugo Băs", „Pontaco Rabanne", „Dragnidoff", „Javrensy de la Voicule-sace", „Calvin Crin" şi „Giorgio Klaus Germani" sunt principalele parfumuri, uşor împuţite, din gama „Pacost".

CLIIMA20140430_0095_1.jpg

Leonard Doroftei la Cronica Cârcotaşilor (Prima TV)

Şi pentru că reporterii de la Pro TV au pierderi de memorie, Găinuşă şi Dezbrăcatu' le recomandă „Memoroeasy", ca să îşi aducă aminte ce bine era înainte. Tot ei vă vor prezenta şi iubirile Queridei, dar şi cum funcţionează maşina cu ulei. La rubrica „Inovaţii în Ovaţii", Cârcotaşii testează băuturile alcoolice praf, scoase de americani. Şi pentru că aveau nevoie de cineva rezistent, au invitat-o pe tanti Tănţica să deguste licorile.

La finalul ediţiei, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, şi JerryCo cântă piesă "Campion", dedicată "Moşului" Leonard Doroftei.

Aşadar, nu pierdeţi "Cronica Cârcotaşilor", în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1