VIDEO Incredibil! Nicolae Guţă, scene sexuale cu o minoră! Ce spune mama fetei!

În ultimul clip al lui Nicolae Guţă una dintre rpotagoniste este o elevă minoră. Aceasta apare foarte sumar îmbrăcată, are mişcări sexuale şi se lasă unsă cu ciocolată pe pulpe şi pe coapse.

Clipul lui Guţă a fost repede luat la ochi şi s-a răspândit imediat pe net, stârnind reacţii negative din partea majorităţii celor care l-au văzut.

Veronica Drăgoi, mama Ioanei, minora de 16 ani care a apărut în astfel de ipostaze în clip, a explicat cum s-a ajuns în această situaţie pentru www.max-media.ro.

 “Trebuia sa avem niste boxeri sau pantaloni scurti, dar noi, din graba si drumul cum este… am uitat acasa. Ne-am trezit acolo (Bucuresti – Centrul Vechi n.n) si am zis ca o sa cumparam ceva din zona. Nu am gasit si asta a fost. Nu am avut ce sa mai punem, ca daca n-ai decat un rand de imbracaminte…asta a fost ” a declarat Veronica Dragoi.

Ion Necula, directorul Colegiului Constantin Istrati din Campina unde Ioana este eleva a declarat ca subiectul va fi abordat in viitorul colegiu profesoral.

“Am vazut si eu postarile de pe pagina de Facebook. M-a socat mai mult atitudinea elevei, dar si comentariile colegilor, prietenilor sai. Am aflat ca atat diriginta cat si colegii de clasa stiau ca eleva a participat la mai multe sedinte foto. Am considerat ca nu este nicio problema atata vreme cat mama stia, dar…imaginile pe care le-am vazut acum sunt mai mult decat deochiate. Este o forma de promovare care, consideram noi, nu este normala pentru un copil. Vom lua o decizie in consiliu. Sanctiunile pot fi de la mustrare, avertisment si pot ajunge pana la exmatriculare” a declarat Necula, potrivit sursei citate.

VIDEO


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1