VIDEO EXCLUSIV Sorana a pus ochii pe actualul iubit încă de când era măritată. Şi-a înşelat solista soţul?

CLIIMA20140520_0099_1.jpg

Sorana Moga divorţează

Sorana, ex ASIA, nu a suferit prea mult după soţul ei, de care va divorţa în curând la notar. După o lună de când a aflat că e înşelată, cântăreaţa s-a implicat într-o altă relaţie, cu unul dintre chitariştii ei.

E greu însă de crezut că Sorana a început actuala relaţie la atât de puţin timp de când a aflat că soţul are o aventură cu o escortă. De aceeaşi părere este şi jurnalista Anca Bejan, invitată în această seară în emsiunea Click, difuzată pe Prima TV de luni până joi, de la ora 22:30.

"În vara lui 2013, s-a gandit ea sa revină în muzică si a facut o trupa, The Mates. În trupa asta, ea are cinci instrumentişti, bărbaţi tineri. Se pare că unul dintre colegi i-a căzut cu tronc încă de anul trecut. A aflat ca e inselată în februarie, iar in martie şi-a găsit refugiul în braţele unui chitarist din trupa ei, MIhai. Tipul are 27 de ani, ea are 31, diferenţa nu e sesizabilă. Relaţia lor este oficială, dar în Bucureşti se ascund, nu vor să fie remarcaţi.


Relaţia nu a început în martie. Ea a aflat că e înşelată în februarie şi ştia că cineva e disponibil şi pentru ea. Nu cred că disponibilitatea a apărut în martie. Relaţia lor e singură. O sursă de-a ziarului Click i-a surprins in Braşov, erau tandri, s-au ţinut de mână. Pe contul ei de Facebook sunt foarte imagini cu el. Scânteia dintre ea şi Mihai (n.r actualul iubit) a apărut mai demult, eu cred că de anul trecut, de când ea a făcut castingul pentru colegii de trupă şi a ales pe sprânceană.

În lumea artiştilor, lucrurile astea sunt foarte la îndemână. Tu eşti pe scenă, străluceşti, vin fanii şi se agaţă de tine. E usor să cazi în păcat.

Având în vedere istoricul ei amoros, ea e o femeie serioasă, a avut trei logodne. Nu s-a dus din floare în floare. Asta nu înseamnă că nu cade în ispite. Poate că soţul ei, gelos fiind, a simţit nevoia să i-o plătească. Sunt sigură că soţul ei ştie în acest moment şi cred că bănuia. Poate erau repetiţiile prea dese, ajungea ea întârzia acasă...Divorţul e de comun acord. Eu cred că el se simte foarte prost de când presa a aflat că acea Betty era o damă de companie, care era plătită pentru asta. Poveştile astea se întâmplă în vieţile tuturor, dar când eşti persoană publică, nu prea ai cum să le ascunzi... Îţi e mai ruşine de toatp lumea. Ea e o fată serioasă, dar asta nu înseamnă că nu cade în aceste ispite. Dacă chitaristul a fost acolo la momentul potrivit, de ce nu? Eu cred că fata ştie să se orienteze, a ştiut să îşi găsească repede pe cineva.Fata e serioasă, dar asta nu înseamnă că nu cade în plasa anumitor ispite. Cred că îşi face o strategie, nu o să recunoască în ruptul capului că s-a întâmplat ceva dinainte"
, a spus jurnalista la emisiunea Click.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1