VIDEO EXCLUSIV Silviu Prigoană lămureşte situaţia din căsnicia sa turbulentă: «Între mine şi Adriana nu sunt probleme»

CLIIMA20140612_0173_1.jpg

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu (Foto: Ana Maria Tănăsescu)

Cearta dintre Silviu Prigoană (50 de ani) şi Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) este departe de a se încheia. Scandalul izbucnit în luna mai continuă şi acum la fel de intens. Omul de afaceri a vorbit într-un interviu acordat emisiunii Click! de la Prima TV despre din mariajul său.

Silviu Prigoană a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată de la izbucnirea scandalului cu soţia sa şi a vorbit despre relaţia sa cu Adriana. Prigoană a vorbit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii Click! despre situaţia tensionată dintre el şi Adriana Bahmuţeanu, ce pare să se încheie cu un nou divorţ. Afaceristul a spus că nu-l sperie acest gând şi că nu este singurul caz de acest gen.

„Am avut 4 căsătorii şi 3 divorţuri. Ştiu oameni din România care au făcut la fel. Un bărbat a sunat în direct la o emisiune TV şi a spus că a fost căsătorit şi a divorţat de 7 ori. Nu mi se pare normal ca soţia mea să plece de acasă şi ca după 60 de zile să nu bag divorţ dacă suntem despărţiţi în fapt. Cred că Adriana va merge şi va băga divorţ. În timpul căsătoriei, eu nu am dobândit nimic, iar Adriana a dobândit, dar le-a trecut pe alte nume. Banii pentru bunurile astea erau de la mine.


E vorba despre o maşină şi o jumătate de casă. Din căsnicie, Adriana s-a ales în primul rând cu doi copii frumoşi. În 12 ani, am cheltuit 2-3 milioane de euro pe vacanţe. Adriana are 5.000 de euro net de la Antena Stars, are un atelier, plus că mai are şi alte afaceri de care nu ştiu. Cu toate astea, de când s-a întors i-am dat 50.000 de euro. Pentru cheltuieli, pentru facturi, pentru operaţia mamei. Copiii sunt întreţinuţi exclusiv de mine. Mă deranjează ca din gură de şarpe când ţipă că nu ştiu ce bani vrea când ea are veniturile astea. În cazul în care Adriana va pleca de acasă din nou, instanţa va hotărî unde vor rămâne copiii. Eu vreau ca instanţa să hotărască în cunoştinţă de cauză. Dacă între timp Adriana cumpără hotelul Marriot, atunci va avea condiţii mai bune decât mine. Adriana a fugit de 3 ori de acasă şi a stat ascunsă", a declarat Silviu Prigoană pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

"În decembrie, i-am dat în scris că o las să meargă la orice emisiune, de la orice televiziune, dar să nu vorbească despre mine. Asta până de ziua ei când a ieşit plângând cu nişte lacrimi că ea e nefericită.

Atunci i-am cumpărat 250 de lalele, pe care i le-am pus în cameră. La prânz i-am dat un coş cu trandafiri. Copiii au venit şi i-au spus: „Te iubesc, mami". Totul a fost bine până când a ieşit pe drum şi să plângă că e nefericită. Nu înţeleg de ce Adriana este nefericită.

Ea are un cerc de prieteni care sunt cu toţii divorţaţi. Mara Bănică, Horaţiu Tudor, dentista la care s-a operat, toţi sunt singuri.

Când ne-am împăcat, i-am spus că ne căsătorim dacă îmi face un copil. A rămas însărcinată şi a doua zi mi-a spus că trebuie să ne căsătorim. I-am spus că nu, că trebuie să aşteptăm. Ne-am căsătorit abia după 4 ani.

Mi-am făcut testamentul, am făcut nişte donaţii, mi-am făcut controale psihiatrice pentru ca nimeni să nu poată contesta lucrurile pe care le-am lăsat aranjate dinainte.

Copiii nu simt tensiunea dintre mine şi Adriana. I-am spus Adrianei că a dat drumul unui bulgăre de zăpadă pe care nu ştiu cum o să-l oprească. Nu mă interesează dacă i se întâmplă ceva Adrianei. Am iubit-o, o iubesc şi o voi iubi, dar iubirea e unidirecţională. Ea m-a iubit pentru statut, poziţie socială, situaţie financiară.


Bănuiesc că a avut şi ea momente în care m-a iubit. Cred că de când s-a întors acasă, cred că a fost şi ea fericită 3 ore. Mi-am dat seama că dacă ai număra cei 50.000 de euro în bancnote de 10 euro şi cam atât ţi-ar lua. Am o înregistrare în care Adriana îi spune unei prietene că stă cu mine şi că nu a obţinut nimic de la mine, nici bani, nici acţiuni, că e nefericită şi vrea să divorţeze.

După ce am fost la munte în februarie, copiii nu au mai vrut să plece de la mine de acasă, din casa lor. Adriana şi-a negociat ca la piaţă copiii în 7-8 rânduri succesive de negocieri. Tot ce discutam cu Adriana era scris pe un mail şi ea completa cu ce-şi mai doreşte. Iniţial, nu şi-a dorit să vină acasă cu copiii. Ea şi-a dorit să-şi achite restanţele la bancă, la grădiniţa copiilor.

Începând din decembrie anul trecut, am făcut o hârtie prin care am hotărât că voi plăti eu grădiniţa pentru că nu mai făcea faţă cheltuielilor. Nu contest faptul că Adriana îşi iubeşte copiii. Dar, între iubitul permisiv şi iubitul adevărat, constructiv, este diferit. Adriana şi-a negociat copiii pentru nişte foloase materiale", a mai spus Prigoană.


El susţine că între el şi soţia sa relaţiile sunt normale, în ciuda scandalului de la televizor: "Între mine şi Adriana nu sunt probleme, sunt numai nişte false probleme ale ei. Nu mă consider un tip bătrân ca să nu mai cresc încă un copil.

Am încercat să-i dau un statut social, să-i dau o pensie.

Eu am o viaţă foarte liniştită. Dormim împreună, dar dacă ar vrea să doarmă separat, are unde să doarmă. Nu are voie în cameră cu copiii, pentru că ei au nevoie de spaţiul lor".

Scandalul dintre Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu a început în urmă cu o lună, când prezentatoarea tv a spus că se simte nefericită în căsnicia cu omul de afaceri. De atunci, cei doi s-au certat în nenumărate emisiuni tv şi s-au ameninţat cu divorţul.

Silviu Prigoană, dezvăluiri incredibile despre Bahmu şi fosta lui amantă

Răsturnare de situaţie! Ce spune Prigoană despre divorţul de Adriana Bahmuţeanu

Adriana Bahmuţeanu, ameninţată de Prigoană cu divorţul: «O să am o fată»

Prigoană s-a decis cu privire la divorţul de Adriana Bahmuţeanu! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Prigoană şi Bahmu nu se mai opresc. Ce au ajuns să-şi mai reproşeze. Ajung iar la divorţ?