VIDEO EXCLUSIV Nelu Ploieşteanu, dat dispărut! «E de negăsit»

Se pare că după ce zvonurile potrivit cărora mariajul lui e pe cale să se sfârşească au început să prindă contur, Nelu Ploieşteanu a preferat să se retragă pentru un timp şi să nu-şi mai onoreze nici obligaţiile profesionale.

Reporterul Click! Manuela Nedelcu a spus că Nelu Ploieşteanu este de negăsit, după ce soţia sa a anunţat că vrea să divorţeze, din cauză că maestru o înşeală de 13 ani cu tânără de 30 de ani.

Reporterul a spus că interpretul nu s-a prezentat la restaurantul unde trebuia să cânte în această seară şi că reprezentanţii locaţiei nu reuşesc să dea de el sub nicio formă.

„Nelu Ploieşteanu e de negăsit! El nu a ajuns la restaurantul la care trebuia să cânte. Trebuia să-şi înceapă programul la ora 22:00, dar a întârziat. Reprezentanţii restaurantului nu au reuşit să vorbească absolut deloc cu dumnealui. Nu s-a mai întâmplat ca domnul Nelul Ploieşteanu să nu se prezinte la program, decât în cazuri excepţionale, când a avut probleme de familie", a spus reporterul în emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

EXCLUSIV Nelu Ploieşteanu i-a făcut cadou un apartament amantei

EXCLUSIV Ce spun prietenii despre despărţirea soţilor Ploieşteanu