VIDEO EXCLUSIV Adi Mutu s-a despărţit deja de soţie?

CLIIMA20140311_0146_1.jpg

Consuelo a rămas în Republica Dominicană, alături de fetele Adriana și Maya
Citeste tot despre: 

Ceea ce părea doar o speculaţie începe să prindă contur. Şi unul extrem de clar: Adi Mutu s-ar afla în faţa unui nou divorţ. După ce a avut un mariaj eşuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru „Briliant” istoria pare să se repete.

În cercul de prieteni al atacantului Petrolului vestea nu mai este o noutate, apropiaţii lui dezvăluind că de aproape două luni lucrurile ar fi terminate între el şi Consuelo.

Este tânăr, cunoscut, bogat şi arătos. Cu toate astea, Adi Mutu pare să nu aibă noroc în dragoste. Sau, nu pe termen lung. Cel puţin asta este concluzia care poate fi trasă după ultimele informaţii care ne-au ajuns la urechi. Concret, „Briliantului" nu i-ar merge prea bine în viaţa particulară, nu că în cea sportivă ar excela! Zvonurile potrivit cărora de ceva timp lucrurile s-ar fi răcit între el şi soţia Consuelo par să prindă contur şi sunt tot mai multe indicii care anunţă un divorţ.

Dincolo de poveştile unor apropiaţi ai lui Adi, care, vrând, nevrând, l-au dat de gol, există şi fapte concrete care întăresc ideea separării dintre ei. În primul rând, şi poate cel mai important aspect, este acela că Adi şi soţia lui nu s-ar mai fi văzut după sărbători. Concret, din ianuarie, de când fotbalistul a venit în România şi a semnat cu Petrolul.

La momentul transferului său, căpitanul echipei prahovene mărturisea că familia va ajunge în România în cursul următoarelor zile. „Voi sta la Bucureşti, pentru că voi veni cu familia şi cu copiii. Ei încă nu ştiu limba română, aşa că trebuie să stăm undeva unde îi pot trimite la o şcoală internaţională", a spus Mutu, la 14 ianuarie.

Ce-i drept, fotbalistul locuieşte în zona de nord a Capitalei, însă până în acest moment nici vorbă de prezenţa celor două fete: Adriana şi Maya şi a nevestei Consuelo. În plus, nici pe reţelele de socializare, unde până acum cei doi soţi erau activi, nu au mai postat nimic despre dragostea şi viaţa lor de familie, limitându-se, separat, la a scrie diverse lucruri despre latura profesională. Ca şi cum n-ar fi destul, Mutu mai face ce face şi apare la petreceri singur şi, culmea, în compania unor vedete autohtone.

Ultimele lui ieşiri nocturne s-au consumat alături de Vica Blochina, o prietenă mai veche de-a lui, pe care şi-a dorit-o în anii 2000, atunci când blonda era cuplată cu selecţionerul Victor Piţurcă, şi Bianca Drăguşanu, cu care s-a spus că fotbalistul a avut o relaţie în trecut.

Are trei copii cu două neveste


Adi Mutu a fost considerat un crai încă din tinereţe. Cum a ajuns cunoscut, „Briliantul" a „înşirat" femei care de care mai frumoase şi şi-a asociat numele cu starlete din România şi din străinătate. A vrut să se facă băiat de casă şi s-a căsătorit cu Alexandra Dinu în 2001. Mariajul lor n-a rezistat decât doi ani, dar perioada petrecută împreună s-a „finalizat" cu un copil, Mario, acum în vârstă de aproape 11 ani. Din 2005, Mutu şi-a regăsit liniştea în braţele frumoasei Consuelo Matos Gomes, originară din Republica Dominicană. Au împreună două fete, Adriana (8 ani) şi Maya (6 ani).

Vrea titlul cu Petrolul


În ianuarie, Adi Mutu a acceptat oferta celor de la Petrolul şi a revenit în campionatul intern, după 14 ani, timp în care a jucat în cele mai tari ligi din Europa. Atacantul a semnat un contract valabil doi ani şi ţinteşte titlul în acest sezon, deşi echipa prahoveană este pe locul trei în acest moment, la şapte puncte distanţă de liderul Steaua. Ploieştenii au însă şansa să câştige Cupa României, fiind în semifinalele competiţiei.

FOTO EXCLUSIV La asta nu se aştepta nimeni: Adrian Mutu şi Bianca, în acelaşi restaurant, de ziua ei

EXCLUSIV Ce spune Bianca despre Adrian Mutu. Adevărul despre relaţia lor


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1