VIDEO Emoţii mari pentru Iulia Vântur! Românca, făcută praf de indieni

Citeste tot despre: 

Iulia Vântur a avut, vineri, parte de cele mai mari emoţii din viaţa ei. Filmul indian în care aceasta a jucat, „O Teri", a fost lansat în cinematografele din India. Din păcate, se pare că impactul nu a fost cel aşteptat, lungmetrajul fiind catalogat de critici drept un eşec.

Momentul mult aşteptat de Iulia Vântur, lansarea filmului indian „O Teri", a venit. Românca aşteaptă cuminte judecata indienilor, care se arată neîndurători în aprecierile faţă de lungmetraj.

„Partea muzicală din film nu face decât să întrerupă acţiunea, decât o parte din poveste", este unul dintre cele mai dure mesaje care o fac praf pe vedeta PRO TV, care interpretează o melodie în lungmetrajul „O Teri".

Seria recenziilor negative la adresa filmului indian continuuă şi se pare că mult aşteptata producţie nu satisface deloc aşteptările fanilor.

„Publicul vrea scandal şi escrocherii. Dacă ai ceva poveşti senzaţionale cu răpiri şi crime, dati-le, altfel nu vă arătaţi faţa"/ Presa din India este liberă. Ştim asta. Ştim ce trebuie să fie ascuns şi ce trebuie evidenţiat", sunt doar o parte dintre feedback-urile primite.