VIDEO Cine e primul artist român care va lucra cu producătorul lui Jennifer Lopez şi a lui Lady Gaga

Citeste tot despre: 

Morris este unul din artiștii care scot hituri pe bandă rulantă, dar succesul de care se bucură în țară nu-i este suficient. La sfârşitul anului 2013, artistul a trimis câteva piese de-ale sale celebrului producător american RedOne, însă fără a-și face mari speranțe.

Surpriza pentru Morris a venit odată cu un mail primit de la RedOne, în care producătorul era foarte încântat de cea mai recentă piesă a românului, "Awela", exprimându-și dorința de a lucra împreună. RedOne este cunoscut pentru colaborările cu nume mari din industria muzicală precum Lady Gaga, U2, Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Pitbull, Chris Brown şi mulţi alţii.

"M-am bucurat când am văzut e-mailul de la RedOne. Mi-a spus că i-a plăcut ce a auzit şi că ne vom vedea în curând. În martie, RedOne va veni pentru câteva zile în România şi vom discuta în studio mai multe lucruri, căci e decis să colaborăm pe termen lung de acum încolo. 'Awela' este un videoclip foarte fierbinte, cu o imagine nouă pentru mine, în care mă regăsesc perfect şi mă simt foarte bine. Aceasta este de fapt noua imagine Morris, ce îmi va defini stilul muzical de-acum încolo", a declarat Morris.

)

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1