Victoria Blochina: «Mă costă 50.000 € să-mi repar sânii»

CLIIMA20121127_0069_1.jpg

Merge la psiholog
Citeste tot despre: 

Continuă războiul dintre fosta iubită a lui Victor Piţurcă şi viitoarea soţie a lui Viorel Cataramă. După ce chirurgul estetician Adina Alberts (42 de ani) a trimis presei fotografii cu Victoria Blochina (36 de ani) în sânii goi, vedeta de la Antena 2 spune că va trebui să scoată din buzunar 50.000 de euro ca să-şi „repare" sânii.

Victoria Blochina fost şocată de gestul medicului Adina Alberts care a dat presei spre publicare fotografii cu ea înainte şi după operaţia de implant de silicoane.

Așa arătau sânii Vicăi înainte și după operaţia din mai


"Refuz să cred că un doctor cu o aşa notorietate a putut să facă asemenea imprudenţă, să se folosească de durerea unui pacient. În plus, nu a respectat confidenţialitatea. Un medic profesionist nu ar fi făcut aşa ceva", ne-a declarat Vica. Deşi este o femeie puternică, vedeta de la Antena 2 a recunoscut, în premieră, că este foarte afectată de rezultatele dezastruoase ale operaţiei de mărire a bustului pe care a suferit-o în luna mai. Ca să-şi revină din trauma psihică prin care trece, blonda face terapie.

„În fiecare dimineaţă mă uit în oglindă şi plâng când văd că un silicon e mai jos, iar altul mai sus. Acum merg la psiholog. Eu am pierdut contracte din cauza ei, pentru că sânii mei arată mai rău decât înainte", ne-a mai mărturisit coprezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii".

Vica ne-a povestit că la ultimul control medical pe care i l-a făcut însăşi Adina Alberts s-a minunat de cicatricele urâte rămase după intervenţie. „Când a văzut operaţia, a făcut ochii mari. În weekend, voi merge la o expertiză medicală în Israel, apoi mă voi opera în Elveţia, la un medic de talie mondială. Ca să repar ce a stricat doctor Alberts, mă costă 50.000 de euro. Din cauza ei, nu mai am curaj să mă operez în România", ne-a mai spus Vica Blochina.

Este pentru a treia oară când Vica se operează la sâni. După prima intervenţie făcută de dr. Alberts, firele au cedat, iar operaţia a plesnit şi a fost nevoie de o nouă intervenţie. Vedeta susţine că esteticianul a trucat una dintre pozele trimise ziariştilor, astfel încât sânii remodelaţi să arate mai bine decât în realitate. În plus, ea ne-a declarat că nu a primit nici o hârtie prin care Adina Alberts să o anunţe oficial că a dat-o în judecată.

Vica s-a operat la clinica Adinei Alberts. În urmă cu o lună, a fost la control


Luni, dr. Alberts a anunţat, prin comunicat că vrea s-o acţioneze în instanţă pe Vica, pe care o acuză că nu a respectat indicaţiile pentru după operaţie. „Nu a purtat bustieră, a făcut efort fizic, nu a venit la cabinet pentru control. Dacă pacienta acuză dureri, este mai indicat să se prezinte la medic în loc de emisiuni tv", se arată în comunicatul trimis de clinica CareZone.

Vica va primi bani frumoşi de la fostul iubit

Adina Alberts şi-a ales foarte bine momentul în care să se judece cu Vica, mai ales că a aflat că fosta iubită a lui Piţurcă va primi bani frumoşi de la selecţioner. Săptămâna trecută, Vica Blochina a ieșit învingătoare în procesul de paternitate pe care i l-a intentat selecționerului Victor Pițurcă, care i-a fost amant 16 ani.

Magistraţii au decis că Piți este tatăl micuțului Edan, fiul Vicăi. Piţi va trebui să-i plătească lunar o pensie alimentară de 9.000 de euro, plus 100.000 de euro pentru ultimul an. Coincidență sau nu, la nici o săptămână după ce știrea a făcut vâlvă în presă, iubita lui Cataramă a anunțat că vrea s-o dea în judecată pe Vica pe motiv că i-ar fi stricat imaginea, afirmând că operația de mărire a sânilor este nereușită.

«Esteticianul vedetelor» se iubește de doi ani cu Viorel Cataramă


Adina Alberts (42 de ani), cunoscută drept "esteticianul vedetelor", este iubita miliardarului Viorel Cataramă (56 de ani). Povestea lor de iubire a început în august 2010. De atunci, relația lor a tot fost presărată cu despărțiri și împăcări. În vara lui 2011, s-au separat, dar nu au stat mult timp departe unul de celălalt. În luna decembrie a aceluiași an, iar s-au despărțit pentru ca în primăvara aceasta să revină la sentimente mai bune.

De-a lungul relaţiei, Cataramă a impresionat-o cu atenţii, de la vacanţe exotice, la weekenduri la operă la New York şi până la maşina Aston Martin, pe care i-a "confiscat-o" după una dintre multele despărțiri. Odată împăcați, luxosul autoturism a reintrat în posesia Adinei Alberts.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1