Victor Socaciu pleacă joi acasă

Citeste tot despre: 

La patru zile de la operaţia de transplant, Socaciu se simte foarte bine şi aşteaptă să plece joi din spital, pentru a-şi continua lucrul la noul său album.

Victor Socaciu a fost operat în noapte de miercuri spre joi, săptămâna trecută, când i-au fost transplantanţi doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani din Târgu Mureş, aflată în moarte cerebrală.

Chiar dacă nu a vrut să spună foarte multe până la conferinţa de presă anunţată joi, Victor Socaciu a declarat pentru Click! că este recunoscător medicilor, echipei conduse de prof. Mihai Lucan, dar şi tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare şi i-au fost alături.

Soţia artistului, Marina Almăşan, care şi-a vizitat soţul la Cluj, a confirmat: "Victor se simte bine". Deşi făcea dializă, înainte de transplantul salvator, Victor Socaciu nu renunţase la activitatea sa muzicală.

Într-un interviu dat ziarului Click!, cu puţin timp înainte de a pelca la Cluj, cântăreţul ne-a declarat că lucrează la un nou album, pe care vrea să-l scoată pe piaţă cel târziu la finalul anului viitor.

„Compun în continuare. Când voi putea o să fac şi înregistrările la studioul lui Adrian Ordean. Dar cred că în cel mult un an de zile o să fie gata noul meu album", ne declara Victor Socaciu.

Muzicianul susţinea că are de gând să includă în textele cântecelor sale şi diverse evenimente şi conjuncturi politice. „O să am şi cântece politice pentru că prietenii mei se dau în vânt după astfel de glume. Mai nou, unii amici mi se adresează cu domnul prim-secretar şi mă tratează, la mişto, ca pe un vechi activist de partid", se amuza cântăreţul-deputat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1