Victor Ciutacu, la atac: «De ce vi se **** Bendeac în sufragerie»

Războiul dintre Mircea Badea şi Mihai Bendeac l-a făcut pe Victor Ciutacu să ia atitudine. Fostul coleg al lui Badea e de părere că prezentatorul Antena 3 şi Mihai Gândea sunt vinovaţi pentru întreg scandalul.

Realizatorul România TV a scris pe blogul lui personal un post intitulat "De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie" âîn care spune că Badea şi Gâdea sunt responsabili pentru că l-au adus pe Bendeac la Antenă şi i-au dat un spaţiu de emisie unde să se exprime. Deşi nici Ciutacu nu îl suportă pe Bendeac, el crede că cei doi foşti colegi de trust ar trebui să îşi asume faptele.

"Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea şi cu Gâdea, ei doi sunt principalii vinovaţi pentru ţigănia proastă pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus în Antenă să câştige banii ăia mulţi pe care se laudă parvenitul că-i câştigă de fiecare dată când scrie câte un text scremut în care se dă victima cenzurii, ei au organizat primirea lui princiară şi promovarea în emisiunile lor a unui personaj cu umor de autobază. Faptul că el se cacă-n sufrageria lor e, într-o măsură covârşitoare, rezultatul realităţii de necontestat că ei i-au deschis larg uşa. Da, Mircea şi Mihai, n-o să vă ierte niciodată binele pe care i l-aţi făcut, dar măcar aerisiţi incinta după el!", a scris Ciutacu.

Badea: «Bendeac e bolnav la cap!»

Mircea Badea şi Mihai Bendeac, la cuţite. Ce cuvinte dure şi-au aruncat cei doi

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1