Veste bună în cazul lui Szobi Cseh: «Vineri ies din spital. Sunt indestructibil»

Joi după amiază, la emisiunea Happy Hour, celebrul cascador Szobi Cseh a intrat în direct cu Cătălin Măruță pentru a povestit cum se simte și când va ieși din spital.

Pe un ton foarte vesel și plin de chef de viață, marele cascador i-a comunicat lui Măruță că este în cea mai bună formă și abia așteaptă să le dea peste nas tuturor acelora care i-au vrut răul.

”Întotdeauna am fost în formă, sunt o fiară. Sunt atât de ok, încât celor care m-au supărat și mi-au făcut lucruri îngrozitoare le voi sparge fața când voi ieși de aici. Sunt indestructibil. Mă simt extraordinar și vineri ies din spital”, a spus acesta.

Szobi a explicat și ce s-a întâmplat de a ajuns la spitalul Victor Babeș. ”Am contactat un microb care mi-a intrat peste tot, in rinichi, in sânge. Microbul a murit si acum o să urmez un tratament. Abia astept să mă apuc de antrenamente”, a declarat acesta.

Cascadorul a ținut să lămurească și situația sălii de sport pe care se presupune că a primit-o de la primarul Negoiță.

”Sala pe care mi-au dat-o de la primărie, doar la televizor, este de patru ori mai mică decât își poate permite Gladiatorul, care este gândit din punct de vedere științific”, a spus acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1