Velea a lăsat-o singură pe soţia lui, chiar de ziua ei. Şi-a petrecut noaptea în cartierul unde stă Antonia

CLIIMA20100706_0179_1.jpg

Cei doi porumbei - Alex şi Ana

Relaţia lui Alex Velea cu soţia lui, Ana, se deteriorează pe zi ce trece. Luni seară, frumoasa mulatră a împlinit 26 de ani, dar artistul a ales să nu-şi petreacă noaptea acasă, lângă ea, ci într-un cartier de lux din Bucureşti, conform reporterilor Happy Hour.

În jurul orei 21, Alex a considerat că este cazul să-şi facă datoria de soţ şi a scos-o pe Ana la o cină în oraş, la un restaurant indian. Cei doi nu au rezistat împreună la aceeaşi masă decât o oră, la 22.00 părăsind localul. Ana şi Alex au plecat către casă, unde nu au stat decât 30 de minute.

Aproape de ora 11 noaptea, cei doi soţi au ieşit din blocul în care locuiesc şi s-au urcat împreună într-un alt taxi, care l-a lăsat pe Alex la studioul de producţie şi pe Ana acasă la o prietenă. Doamna Velea a avut de susţinut un examen foarte greu în cursul zilei de marţi, aşa că cel mai probabil a preferat să înveţe alături de o colegă de facultate.

În timp ce soţia lui învăţa pe brânci, Alex se distra pe cinste cu echipa HaHaHa Production. Petrecerea cu muzica lui Florin Salam şi BUG Mafia a durat până după miezul nopţii. La plecarea de la studio, Velea a comandat un taxi care l-a dus în cartierul rezidenţial în care locuieşte şi Antonia. Artistul şi-a petrecut noaptea aici, nu se ştie încă în casa cui anume.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1