Vedetele fără secrete! Intră şi rămâi mască ! Anca Serea şi-a dat jos machiajul. Uite ce şi-a pus la ochi

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Primăvara este anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, iar vedetele se pregătesc cu atât mai mult să arate bine, după o iarnă geroasă. Anca Serea, Geanina Ilieş, Crina Mate isau Adela Diaconu sunt doar câteva dintre doamnele care ne-au împărtăşit reţetele secrete.

Mămică a patru copii, Anca Serea (32 de ani) ar face invidioasă orice puştoaică de liceu. Cochetă, naturală şi cu o siluetă demnă de-un manechin, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima TV nu petrece ore în şir pe la saloanele de înfrumuseţare pentru a se menţine, ci doar aleargă toată ziua între televiziune şi casă. Din comoditate dar şi pentru a mai câştiga timp, aceasta a renunţat şi la machiaj..mai cu seamă la rimel. în locul produsului cosmetic, Anca şi-a pus extensii de gene, fir cu fir.


"E adoua oară când merg la "Le Budoir" şi-mi pun genele din păr natural. Acum folosesc doar puţin blush, am eliminat rimelul şi e mai bine, câştig timp. Mă simt foarte bine cu ele, a durat două ore întreaga procedură, dar mai merg la întreţinere peste două luni şi jumătate", ne-a spus vedeta.


Genina Ilieş preferă sucurile din citrice

O altă mămică sexy este tot prezentatoare. Geanina Ilieş ne aduce ştirile de weekend, la pupitrul Observator, al Antenei 1, şi transmite de fiecare dată mult optimism şi energie.


"O dată cu venirea primăverii, am grijă să petrec cât mai mult în are liber.  Sala mea de sport se mută în parc. Îmi încep dimineaţa cu 10-15 minute de exerciţii fizice. La capitolul alimentaţie, îmi fac zilnic freshuri din citrice, apoi salate. Am una preferată: un mix de spanac, castravete, ţelină, morcovi, măr. Evit carnea de porc, am înlocuit-o cu cea de pui, curcan sau peşte", ne-a spus ea.

Natalia Barbu face sport acasă

Interpreta Natalia Barbu a născut de mai bine de doi ani şi a reuşit să revină repede la formele de dinainte. Secretul siluetei frumoasei moldovence constă într-o alimentaţie sănătoasă şi multe ore de sport.


"Nu a fost atât de complicat pentru mine să îmi revin după naştere. Am şi o genă bună care mă ajută. Îmi plac foarte mult salatele de crudităţi, supele şi fac des sport. Nu merg la sală, am aparate acasă şi e mai comod pentru mine, totodată am timp să-mi supravegehz şi copilul", ne-a spus cântăreaţa.

Adela Diaconu nu se dezice de sportul alb

Prezentatoarea emisiunii "BV 01 ADE", de la Nova TV, Adela Diaconu a făcut sport de la o vârstă fragedă şi nu s-a dezis de el nici acum. Primăvara joacă tenis.


"Primul loc în sporturile pe care le practic este tenisul de câmp, asta deoarece am făcut acest sport nobil de mică şi am avut rezultate foarte bune. Nu îmi place să merg la sală şi să inspir acel aer închis, îmi place să fac mişcare în aer liber, drumeţii sau efectiv să mă plimb", ne-a spus braşoveanca.

Crina Matei îşi prepară singură desertul

Se păstrează exemplar deşi a depăşit pragul de 40 de ani. Actriţa Crina Matei nu face sacrificii prea mari pentru tonusul de invidiat şi nu a pus niciodată piciorul într-o clinică de chirurgie estetică. Nu face excese alimentare, iar în primul anotimp al anului, aceasta preferă mâncărurile fără carne.


"Îmi place salata de avocado, spanacul gratinat, iar desertul preferat este corabioara din banană la cuptor cu pat de mandarină, îngheţată şi sos de ciocolată", ne-a spus artista.

Mădălina Radu şi-a corectat cearcănele

 Vrea să surprindă cu o privire energică şi tânără, aşa că în urmă cu o săptămână Mădălina Radu a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru o corecţie a cearcănelor cu acid hialuronic.


„Eu sunt adepta intervenţiilor estetice şi toată lumea ştie acest lucru. Ele ne fac mai frumoase şi putem schimba ce nu ne place. Am fost la doamna doctor Silvia Stănculescu-Vasalos, mi-a făcut o corecţie în zona de sub ochi, iar acum mă simt foarte bine, tenul meu este mai luminos", ne-a spus fosta prezentatoare de la OTV.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5