Vântur i-a suflat rivalei în amor şi rolul din film!

Blonda Iulia Vântur i-a luat faţa brunetei Elli Avram şi şi-a făcut loc din ce în ce mai mult în viaţa indianului Salman Khan. Românca i-a suflat acesteia apariţia într-un film la Bollywood, dar a îndepărtat-o pe Elli şi din inima lui Salman Khan. Presa din India a scris că aceştia din urmă au avut o idilă înfiripată pe platoul de filmare.

Viitorul sună bine pentru Iulia Vântur, care se îndepărtează din ce în ce mai mult de România. Prezentatoarea de la Pro TV a câştigat recent războiul cu actriţa suedeză Elli Avram, atât pentru inima lui Salman Khan, cât şi pentru o apariţie în filmul indian "O Teri", în care îşi va face debutul ca actriţă la Bollywood.

După ce a dansat de câteva ori pe ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", Iulia Vântur are acum prilejul să danseze alături de doi actori indieni foarte îndrăgiţi la Bollywood, Pulkit Samrat şi Sarah Jane Dias. Producţia, în regia lui Umesh Bhisht, urmează să fie lansată în India, la 28 martie.

Presa indiană speculează însă faptul că Iulia i-ar fi suflat altei femei apariţia în această producţie, respectiv brunetei Elli Avram, fostă concurentă în show-ul Big Boss 7, prezentat de Salman Khan.

Conform celebrului site bollywoodlife.com, românca noastră va petrece iar mult timp în India, alături de Salman Khan. Aceeaşi sursă susţine că probabil acesta este motivul pentru care Iulia a "împuşcat" numărul de dans în locul lui Elli Avram, Salman având o influenţă pozitivă asupra carierei ei de actriţă.

Ziariştii indieni, care au relatat pe larg despre poveştile amoroase ale actorului indian, lasă să se înţeleagă că numărul de dans filmat de Iulia i-ar fi fost promis, iniţial, Elliei. Aceştia au speculat şi că actorul ar fi avut o idilă cu Elli, de care s-a despărţit după câteva luni de amor pasional. Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur şi Salman Khan a fost dată în vileag tot de presa din India, în mai 2013. Iulia Vântur are însă o altă teorie despre apariţia ei în acest film.

"S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea «Dansez pentru tine» şi astfel a venit propunerea pe care, sincer, am luat-o drept o glumă, deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în producţii la Bollywood", spune Iulia Vântur despre felul în care a fost selectată pentru apariţia în "O Teri".

Filmul va fi lansat pe 28 martie

Click! a anunţat, în exclusivitate, în ziarul de sâmbătă că Iulia Vântur şi-a adjudecat rolul în filmul indian "O Teri". Potrivit presei indiene, românca a semnat contractul pentru pelicula ce va fi lansată la 28 martie. Deşi nu se ştie exact ce onorariu va primi, se zvoneşte că Iulia ar putea încasa o sumă frumuşică, cu multe cifre. O vorbă bună pentru a obţine rolul râvnit i-a pus şi celebrul Salman Khan.

Salman Khan,avere de 200 de milioane $

Sex-simbolul Salman Khan (48 de ani) e unul dintre cei mai cunoscuţi, dar şi controversaţi actori indieni. Starul are o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari. Celebritatea i-a adus şi belele: are de convins judecătorii că e nevinovat într-un caz de accident rutier şi într-altul de deţinere ilegală de armă.

Iulia Vântur

- S-a născut pe 24 iulie 1980 la Iaşi

- Timp de 10 ani a prezentat ştirile PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea ştirilor în prime time şi weekend

- E coprezentatoare la "Dansez pentru tine"

- În 2008 joacă în filmul american "Bunraku"

- În 2011 joacă pe scena Teatrului Metropolis

Elli Avram

- S-a născut în Suedia pe 29 iulie 1990

- La 17 ani susţine spectacole de dans pe melodii de la Bollywood 3 În 2008 a jucat rolul unei adolescente în filmul "Förbjuden Fruk" şi a apărut în serialul de televiziune suedez Gomorron Sverige

- În 2010, Avram a participat la Miss Grecia

- În 2013 a fost concurentă la Bigg Boss 7, show prezentat de Salman Khan. 

- În 2013 are mai multe apariţii în "Las Fierbinţi" şi "Serviciul Român de Comedie".


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1