Vandici, la emisiuni în haine second hand

Citeste tot despre: 

Vedeta Antenei 2 a fost surprinsă de fotoreporterii Click! intrând în magazinul second hand de lux "Budoir", acolo unde o rochie de câteva mii de euro poate fi achiziţionată cu doar câteva sute de euro. De aici îşi alege Ilinca haine, pentru emisiunea ei.

Citeşte şi:

Ilinca Vandici: «Numai mama şi iubitul meu mă ştiu dezbracată»

Ilinca Vandici: «Stau foarte bine cu dragostea»

Ilinca Vandici: «Mama e fericită când mă vede la TV»

Are un salariu de câteva mii de euro lunar la Antena 2 şi un iubit milionar în euro, pe celebrul fotbalist Ciprian Marica, şi, cu toate astea, Ilinca este o fire chibzuită la bani. Pentru emisiunea ei "Ministerul de secrete"(Antena 2), Vandici a preferat să încheie un contract avantajos cu "Budoir", magazin deschis de Diana Haidinger în care se găsesc haine foarte frumoase şi de firmă, dar care le-au aparţinut unor vedete precum Mihaela Rădulescu şi Monica Columbeanu.

Prezentatoarea a fost surprinsă zilele trecute, de fotoreporterii Click! intrând în cochetul butic: "Vin aici de două ori pe lună, probez mai multe ţinute pentru emisiunea mea şi, în funcţie de ceea ce îmi place, ei vin şi mi le aduc la sediul postului Antena 2. Apoi, le returnez", a declarat ea, pentru Click! Şi alte vedete, precum Gina Pistol şi Ramona Gabor, sunt cliente fidele ale acestui magazin.

Ilinca îşi alege săptămânal ţinutele de la Magazinul “Budoir”

Mai citeşte:

Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zâmbetul»

Ilinca Vandici l-a vindecat pe Marica

Ilinca Vandici se oferă lui Marica

Vandici şi Marica, amor cu năbădăi

Vandici şi fosta lui Marica au dat nas în nas în club!