«Vă pupă Jean» în "Moştenirea"

Citeste tot despre: 

Jean de la Craiova va interpreta din această toamnă rolul lui Jean Buze de Aur în serialul “Moştenirea” de la ProTV, serial ce continuă povestea din “Regina”, difuzată la Acasă TV.

Am primit scenarii şi tot felul de documentaţie de la scenarişti şi producători. Acum, de exmplu, am început să citesc o carte care se numeşte «Şcoala de actorie».

Încerc să aflu cât mai multe despre această meserie, pentru că vreau să o fac cât mai bine şi să nu-mi dezamăgesc fanii. Ştiu că este vorba şi de talent, dar munca are şi ea un procent foarte important”
, a declarat Jean, potrivit Acasă TV.

Cântăreţul mărturiseşte că este emoţionat deoarece a fost un mare fan al producţiilor care i-au avut ca protagonişti pe State şi pe Flăcăra: “Mă uitam la aceste seriale dar nu mi-am închipuit nicio clipă că o să fac şi eu parte din distribuţie. E o echipă extraordinară, cu care cred că mă potrivesc foarte bine”.

Jean Buze de Aur, personajul interpretat de Jean de la Craiova, este cântăreţ la petrecerile organizate de ţigani, dar cântă şi la barul lui Thierry (Cabral). 

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1