Unul dintre ei va câştiga 60.000 €

CLIIMA20121201_0058_1.jpg

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer

După şase ediţii în care au luptat în paşi de dans, au trecut prin emoţii, accidentări şi experienţe inedite, au mai rămas doar 3 vedete în ringul de la „Dansez pentru tine” (PRO TV): Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu şi Oana Ioniţă, cu partenerii lor.

Deşi au ieşit de multe ori pe locul întâi în ediţiile precedente, Max Dragomir şi Diana au părăsit vineri seara competiţia, Roxana şi partenerul ei câştigând duelul. Toţi cei rămaşi în concurs se vor întâlni săptămâna viitoare, pe 7 decembrie, în finala emisiunii, când se va decide cine câştigă marele premiu de 60.000 de euro. Click! le-a analizat prestaţiile de până acum şi punctează, la fiecare, plusurile şi minusurile.

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer

► Nicoleta a evoluat frumos în acest sezon, primind note tot mai mari;
► Partenerul ei s-a remarcat prin modestie, povestea lui este impresionantă şi a cucerit inimile telespectatorilor;
► Nicoleta este una dintre cele mai populare vedete din România, mulţi o iubesc, o apreciază şi o votează.
► Chiar dacă bustul generos al Nicoletei atrage toată admiraţia, de multe ori o incomodează la dans, fiind nevoită să poarte bustiere speciale;
► Nu are experienţa dansului, lucru care s-a văzut încă din prima emisiune. Juriul a fost indulgent şi a ţinut cont de acest lucru.

Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica


► Oana este o excelentă dansatoare, are o vastă experienţă în acest domeniu, ea luând lecţii de balet de la vârsta de 4 ani;
► De ani de zile este unul dintre cei mai buni coregrafi din România;
► Este populară, lucrul care îi poate aduce un plus de voturi.
► Juriul le-a atras atenţia de câteva ori că nu se sincronizează şi că Oana are aşteptări prea mari de la partenerul ei.
► Bebeluşa Oana Ioniţă este mamă singură şi, chiar dacă mama ei o ajută şi stă cu fetiţa cât timp ea este la repetiţii, se desparte greu de copil.

Roxana Ionescu şi George Boghian


► Roxana a mai participat la o ediţie „Dansez pentru tine" şi are experienţa dansului, a scenei;
► Este una dintre cele mai frumoase vedete feminine din concurs şi a cucerit audienţa oferind multe show-uri sexy până acum;
► Partenerul ei are o poveste de viaţă impresionantă.
► Echi­pa lor nu s-a format de la început şi le-a fost mai greu să se acomodeze unul cu celălalt. George a început concursul alături de Monica Davidescu, însă pentru că actriţa s-a accidentat, a fost înlocuită.
► Roxana are sânii foarte mari şi trebuie să poarte bustiere speciale.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1