Unde şi-a sărbătorit majoratul fiul lui Marcel Pavel

Citeste tot despre: 

Fiul cel mare al lui Marcel Pavel și-a serbat aniversarea vârstei de 18 ani într-unul dintre cele mai luxoase locaţii din București, "The One". Clubul aparține unuia dintre nașii de botez ai micuței Iuvenalia Ioana, mezina familiei Pavel.

Richard, fiul cel mare al lui Marcel Pavel a împlinit 18 ani, pe 7 februarie, prilej de sărbătoare în familia artistului. Fiul interpretului a petrecut alături de colegi și apropiați într-un club de fițe, "The One", ce aparține unui om de afaceri care a botezat-o pe fetița lui Marcel Pavel, Iuvenalia Ioana, acum în vârstă de 7 luni.

Richard Pavel, Marcel Pavel si Sasha Pavel

Richard și fratele său mai mic, Sasha ( 15 ani și jumătate) au debutat în spectacolul de Crăciun al tatălui lor. Băieţii moştenesc de mici pasiunea pentru muzică, iar în decembrie, la Sala Palatului cei doi au susţinut fiecare un minirecital la pian.

.

Pe scenă au mai urcat şi alţi membri ai familiei, sora şi fraţii lui Marcel: Gina, Micky şi George Pavel. O altă surpriză a spectacolului a fost duetul lui Marcel Pavel cu Alex Pârvu, băieţelul nevăzător de la emisiunea „Next Star".

Duminica trecută, Marcel Pavel a cântat în concertul susținut de artista portugheză Dulce Pontes la Sala Palatului. De altfel, artistul a cântat două piese împreună cu "regina muzicii fado", "Ave Maria" și "O mare tu", ultima o melodie din repertoriul celebrei portugheze.