Uite cum s-a distrat Cristina Şoloc la mare!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Vă vine să credeţi că un adult poate avea o vacanţă relaxantă într-o gaşcă de 15 copii, la mare? Ei bine, Cristina Şoloc, prezentatoarea emisiunii Motomagia de la TVR 2, a reuşit, spre propria-i mirare. Ba mai mult, spune că au existat numeroase avantaje.

"Am fost cu o gaşcă de prieteni din Maramureş. Sora mea, care locuieşte acolo, m-a anunţat că cineva din grup a renunţat la vacanţă şi că e o cameră liberă. Ca norocul, aveam liber în acea perioadă. Vacanţa a fost de o săptămână, la Mamaia, iar gaşca era compusă din 20 de părinţi şi 15 copii cu vârste cuprinse între 5 luni şi 12 ani. A fost incredibil de bine, în condiţiile în care ai o grădiniţă de copii în jur, chiar nesperat de linişte şi de relaxant", mărturiseşte Cristina.

Secretul este simplu: în primul rând, copiii, obosiţi de apă, plajă şi joacă, dormeau buştean. În al doilea rând, adulţii aveau grijă de toţi copiii. În permanenţă era cineva care îi supraveghea pe plajă, în apă, la locurile de joacă.

"Dimineaţa, când ieşeam din hotel, ne băteam unul altuia la uşă, cine ajungea primul pe plajă oprea şezlonguri şi măsuţe pentru toată lumea, jucam remy, cărţi şi, chiar dacă nu am avut viaţă de noapte, a fost distractiv. Eu m-am şi bronzat, lucru pe care nu aveam timp să-l fac în alte vacanţe", adaugă vedeta TV.

«Nu-l mai scoteam din apă»

Alexandru, fiul de trei ani şi jumătate al Cristinei, a învăţat în această vară să înoate. "Îi place atât de mult, că nu-l mai scoteam din apă. Mergeam la plajă dimineaţa şi după-amiaza târziu. După aceste reprize, dormea tun", povesteşte Cristina Şoloc.


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5