Uite cu cine se iubeşte fosta nevastă a lui Nistorescu!

Citeste tot despre: 

Actriţa Nicole Duţu, fosta soţie a jurnalistului Cornel Nistorescu, trăieşte o poveste de dragoste care se desfăşoară alternativ între graniţele a două ţări. Eliza din „Narcisa Sălbatică" îl prezintă în premieră pentru "OK! România" pe Nick Feldman. E motivul pentru care ea spune „I love you" şi nu „Te iubesc". O relaţie la fel de turbulentă precum stilul de muzică abordat de iubitul ei.

NU RATA

«Nistorescu va plăti mai mult de 50.000€!»

Trăieşti o frumoasă relaţie cu Nick Feldman, un artist britanic care a făcut ceva valuri cu trupa lui, Wang Chung. Ce te-a atras la el?

Mi-a plăcut foarte mult mintea lui. Se vedea că era altfel decât tot ce-am întâlnit până acum. Şi inteligent, şi sexy. O combinaţie excelentă. Acoperă foarte multe subiecte de conversaţie, citeşte foarte mult.

Există şi o diferenţă de vârstă considerabilă între voi. Nu-i o problemă?

Da, este cu 17 ani mai mare decât mine. Dar nu-şi arată deloc vârsta. Are o genă foarte bună. Despre sora lui, care are vreo 50 de ani, zici că are 35. Părinţii lui, iarăşi, par mai tineri decât sunt.

Am înţeles că i-ai cunoscut şi familia.

Da, când am locuit la Londra, mergeam în fiecare duminică la ei la ceai. Au o tradiţie cu ceaiul de la ora cinci. Sau o însoţeam pe mama lui la cumpărături. Tatăl lui, fiind lord, are reduceri considerabile la multe magazine.

Au o viaţă foarte specială. Se duc şi la Palatul Buckingham, invitaţi de Regină, au fost şi la castelul Windsor. Tatăl lui se cunoştea şi cu Prinţesa Diana, are şi poze cu ea.

Dar totuşi tu eşti aici, Nick la Londra. Cum vă vedeţi?

Folosim foarte mult Skype-ul şi aşa reuşim să ne şi vedem. El ar vrea să vorbească cu mine de o sută de ori pe zi, dar e imposibil. Noi am şi locuit un timp împreună, cât am stat la Londra. Iar vreo doi ani am fost aşa, „up and down". Am făcut naveta. Acum, după Revelion, plecăm într-o vacanţă în Caraibe.

Cineva ar trebui să se mute.

M-am gândit destul de mult la asta. Dar nu pot să renunţ la România şi să trăiesc la Londra tot timpul. Am familia aici. Mi-ar fi dor de ţară, n-aş putea să stau mereu acolo. Mai ales că Londra este un oraş de trecere, e mai greu să-ţi formezi rădăcini.

El înţelege asta. Iar el în România n-ar avea ce face. În plus, am şi un copil aici, pe care trebuie să-l cresc.

Eşti încă percepută drept fosta soţie a lui Cornel Nistorescu. Te deranjează?

N-am avut şi n-am nicio problemă cu asta. Este un om pe care îl respect foarte mult. Este adevărat că lumea încă mă asociază cu el. Dar acum avem vieţi separate.

E «Eliza» din «Narcisa Sălbatică»

Telenovela „Narcisa Sălbatică", în care joacă Nicole, este foarte controversată din cauza scenelor de sex. Ce crede actriţa despre asta?

„Am avut nişte scene în care sexul a fost mai mult sugerat. Eram eu şi Tudor, el era complet adormit, iar eu îi făceam nişte poze. Nu m-am dezbrăcat complet, aveam un furou pe mine. Dar comentariile de după difuzarea acestei scene au fost exagerate. Apoi am mai avut o scenă de sex cu Radu Iacobanu, la o distanţă de mai multe episoade. Nu eram nici atunci goală. Nu m-am dezbrăcat niciodată în viaţa mea. Doar în intimitatea căminului meu", a spus Nicole.

Mariaj de nici 2 ani

Nicole Duţu şi Cornel Nistorescu au fost căsătoriţi mai puţin de doi ani şi au divorţat în 2008. Actriţa spune că a rămas în relaţii bune cu jurnalistul.

„Ca să-ţi dau un exemplu, eu plec acum în Caraibe şi-mi las maşina la el în garaj. Ne cunoaştem de foarte mult timp, de 15 ani. E parte din familie, e ca degetul mic de la mână. Au fost unele tensiuni atunci, după divorţ, e firesc să fi fost aşa", a mărturisit Nicole.