Uite cu cine «rupe» masa de biliard Lavinia «lui Vârciu» - VIDEO

Citeste tot despre: 

Celebritatea se câştigă greu şi te epuizează. La această concluzie a ajuns Lavinia Chiripuci, câştigătoarea competiţiei pentru inima lui Liviu Vârciu, vineri, la emisiunea lui Cătălin Măruţă. Tânăra a petrecut noaptea după seara cea mare în compania unui bărbat care i-a acordat toată atenţia.

Vineri, după miezul nopţii, Lavinia şi-a arătat calităţile la biliard în complexul IDM din Bucureşti, unde a atras privirele mai ales prin formele şi poziţiile luate la masă. Gorjeanca de 20 de ani, studentă la Drept, s-a despărţit arareori de bărbatul şi cei doi amici care o însoţeau.

Deşi nu păreau împreună, tânărul s-a purtat mai mult decât elegant cu Lavinia, iar cei prezenţi de faţă susţin că gesturile sale au fost chiar intime.

VIDEO: Vineri noapte, Lavinia s-a relaxat câteva ore în complexul IDM.

Asta ar putea crea ceva probleme pentru Liviu Vârciu, care îşi caută o nouă jumătate după divorţul de Adelina Pestriţu. Vineri, la Pro TV, actorul a declarat că, pentru următoarele două săptămâni, fiica lui va locui la el, aşa că ulterior va decide ce va urma în viaţa personală.

Recent, Liviu Vârciu a declarat că, înainte de a se implica într-o nouă relaţie, va fi foarte atent la femeia de care se va îndrăgosti.

Liviu şi Lavinia, faţă în faţă la emisiunea lui Măruţă de vineri seară.

Mai citeşte:

Lavinia a câştigat titlul de "Mrs Vârciu"! Află aici amănunte!

Liviu, el ţi-a luat locul în patul Adelinei!

Adelina Pestriţu s-a cuplat cu un bogătaş din Timiş
        
Vârciule, te dai la câine de dorul nevestei?
        
Vârciu, în sfârşit ai timp şi de fetiţa ta!
        
Adelina despre Liviu Vârciu: "E penibil"
        

Liviu Vârciu: «Vreau să mă recăsătoresc»