Uite cel mai sexy moment de folclor!

Citeste tot despre: 

O tânără de 24 de ani din Republica Moldova a uimit juriul şi publicul de la "Românii au talent" (PRO TV) nu doar prin interpretarea ei la mai multe instrumente muzicale, ci şi prin imagine. Prestaţia ei a fost decretată a fi "cel mai sexy moment de folclor".

Cornelia Tihon ştie, la cei 24 de ani ai săi, să cânte la 23 de instrumente muzicale. Printre acestea, vioară, flaut, oboi, fluier, nai, ocarină, caval sau saxofon. Vineri seara, în concurs, a avut timp să cânte doar la câteva instrumente. De ajuns încât să smulgă aplauze puternice din partea audienţei şi să plece acasă cu trei "Da". Însă nu doar prestaţia ei a fost de laudă, ci şi apariţia sexy într-o fustiţă scurtă. "A fost cel mai sexy moment de folclor", a apreciat juriul.


O altă apariţie şi mai sexy a fost "sirena" Sandy Medini, o italiancă de o senzualitate şi o flexibilitate rar întâlnite. Ea a făcut deliciul publicului prin numărul său de dans în apă, astfel că juriul a decis să-i acorde şansa de a trece mai departe.

Dansatori, cântăreţi, pictori şi gimnaşti, fiecare cu talente care mai de care mai ciudate, unele numai de ei înţelese, toţi au făcut show în emisiunea de vineri seara. Au demonstrat că rezerva de talent a românilor este departe de a se fi epuizat, ba chiar dimpotrivă. În minutul de maximă audienţă, aproape 7 milioane de români au urmărit emisiunea de la PRO TV.

Sandy Medini, o “sirenă”care a dansat în apă


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1