Uite ce spun vedetele despre recitalul lui Badea - VIDEO

Citeste tot despre: 

Recitalul lui Badea a stârnit un val de amuzament, dar şi apreciere în rândul vedetelor, care au admirat curajul lui Badea de a îşi face publică pasiunea pentru muzică.

Singurul care nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe antenist este veşnicul rival, Şerban Huidu. Cârcotaşul a declarat că urmează probabil ca maneliştii să se apuce de hard rock.

Mircea Badea a cântat live la 'Neaţa! Ascultă-l aici! - VIDEO

Mircea Badea, darts cu poza proprie: «Ţintesc pifometrul!» - VIDEO

Trăim într-o societate întoarsă cu curu’ în sus... cocalarii în maiou se transformă în rockeri. Mai lipseşte Guţă să cânte Sepultura!”, a declarat Huidu pentru Ring.

Lucian Mitrea a fost ceva mai indulgent faţă de Badea, chiar dacă acesta a avut aprecieri acide la adresa lui şi a soţiei sale, Andreea Bănică.

Mircea Badea poate face orice vrea, este foarte inteligent şi nu cred că are nevoie de niciun impresar, este capabil să-şi gestioneze singur programul.Probabil a vrut să demonstreze că poate cânta mai bine sau la fel de bine ca mulţi artişti cu nume mari.

Marcel Pavesl s-a dovediat chiar interesat de prestaţia lui Badea, oferindu-se să îi dea lecţii de canto, în cazul în care antenistul se reprofilează pe o carieră în muzică.

Nu l-am ascultat, dar m-aţi făcut foarte curios. Îi urez succes, cred că e suficient de celebru cât să-i fie uşor să se lanseze şi într-o carieră muzicală. Dacă o face la mişto, e bine. Însă dacă devine o treabă serioasă, atunci vom putea începe să-l criticăm. Aş fi de acord să-i dau lecţii de canto, dar nu cred că ar vrea el.”, a declarat Marcel în Ring.

Nici Moculescu nu se lasă mai prejos. Deşi nu l-a ascultat pe Mircea cântând live, l-ar invita în emisiune, pentru a-l promova.