Uite ce pătrăţele pipăie Mihaela Rădulescu!

Dani Oţil nu este tipul care să apară prea des pe coperţile revistelor. Matinalul a făcut valuri cu ultima sa apariţie, el pozând fără inhibiţii la bustul gol, în aşa fel încât să vadă şi admiratoarele ce pătrăţele pipăie acasă iubita lui, Mihaela Rădulescu.

Dani Oţil a evoluat de la an la an, iar cârcotaşii susţin că meritul este doar al iubitei lui, Mihaela Rădulescu care a reuşit să facă, din puştiul de 28 de ani care era atunci când s-au cunoscut, un bărbat în toată regula.

Pasiunea lui Oţil pentru sporturi extreme a devenit, în timp, şi a Mihaelei care nu rareori l-a însoţit la diferite concursuri de enduro. Pentru a face sporturi extreme ai nevoie însă şi de foarte mult antrenament.

2007- În urmă cu vreo cinci ani, “matinalul” era bine făcut, dar pătrăţelele de pe abdomen nu erau atât de vizile ca acum


Dani face zilnic sport, motiv pentru care, în ultimul an, s-a „umplut" de muşchi, iar pe abdomen i se pot număra pătrăţelele.

Conştient că are ce arăta, matinalul a acceptat să realizeze, recent, o şedinţă foto la bustul gol pentru revista „Men s Health".

„Am acceptat propunerea Men's Health pentru că numărul e dedicat sportului extrem. Nu e un număr numai despre pătrăţele. Eu fac doar antrenament complementar la sală pentru curse, aşa că nu am pretenţii de bodybuilder. Dincolo de copertă, în interior se găsesc lucruri interesante pentru cei care vor să depăşească faza de sport cu mingea, miercuri seară, cu bere după, alături de colegii din bancă", a scris el, pe blogul personal.