Uite cât au cerut ca să vă distreze de Anul Nou!

Citeste tot despre: 

Revelionul a reprezentat mereu o „vacă de muls" pentru majoritatea vedetelor autohtone. Acestea preferă să petreacă noaptea dintre ani muncind, pe un onorariu aproape dublu faţă de cel obişnuit.

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar vor intra mai bogaţi în 2011, pentru că vor fi gazdele petrecerii organizate de Primăria Capitalei, în Piaţa Constituţiei.

Timp de patru ore, ei vor îndura gerul, însă vor fi răsplătiţi cu câte 3.000 de euro fiecare. Mai şmecheri sunt însă Andreea Marin, actorul Horaţiu Mălăele dar şi fostele componente ale trupei A.S.I.A.

Citeşte şi:

Ce paradă sexy de Revelion!

PRO TV şi Antena 1 s-au bătut pe A.S.I.A. de Revelion!

Negru, Revelion cu tort de 600 kg

Unde cântă artiştii noştri de Revelion

Andreea Marin- 2.000 de euro în 10 minute


Invitată de Dan Negru în ediţia specială de Revelion, soţia lui Ştefan Bănică jr. a acceptat să joace rolul unei femei casnice, cu bigudiuri, într-o scenetă alături de Alexandru Arşinel.

Pentru câteva secvenţe înregistrate, ce nu au durat mai mult de 10 minute, Andreea Marin a cerut un onorariu de 2.000 de euro. Horaţiu Mălăele va interpreta, alături de Mircea Badea, sceneta

Horaţiu Mălăele- 3.000 de euro în 10 minute


"Cum se înţeleg ţăranii" şi a primit 3.000 de euro pentru acest rol. Fetele de la A.S.I.A. au forţat însă nota şi au cerut de la Antena 1 6.000 de euro pentru a cânta hit-ul „Ia cu tine şi inima mea".

Andreea Bănică, 3.500 de euro în 35 de minute

O altă vedetă care îşi va petrece Revelionul muncind este Andreea Bănică. Frumoasa blondină va avea şapte concerte, toate în Bucureşti, pentru o reprezentaţie de 35 de minute, solicitând 3.500 de euro. Iniţial, cântăreaţa trebuia să cânte în străinătate, însă, nu a vrut să stea prea multe zile departe de fiica sa, Sofia Maria.

Morar şi Buzdugan- câte 3.000 de euro în 4 ore

Trupa A.S.I.A.- 6.000 de euro în 4 minute 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1