Turcaşiu, în probe la Antena 1, în locul Mihaelei Rădulescu

Citeste tot despre: 

E brunetă, frumuşică-foc, are o talie de viespe şi se bucură de o valoroasă experienţă în televiziune. Solista Anca Ţurcaşiu are mari şanse să devină, din primăvară, noua prezentatoare a emisiunii „Duminica în familie”, de la Antena 1, în locul Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu (41 de ani) a pus pe primul loc educaţia fiului ei, Ayan (6 ani), după scandalosul divorţ de Elan Schwartzenberg, alegând să părăsească România şi să se mute la Monte Carlo.

Prin urmare, vestita emisiune de divertisment „Duminica în familie", pe care Mihaela a prezentat-o cu succes în perioada 1998-2009, cu pauze de un an-doi, a fost retrasă din grila de programe a postului Antena 1 şi pusă la naftalină.

Mihaela Rădulescu (foto: Antena 1)

Iată însă că, după doi ani, timp în care mai-marii postului din Băneasa au tot sperat la o reîntoarcere a Mihaelei la cârma acestei producţii tv, a fost aleasă o nouă amfitrioană.

Cea care va prelua ştafeta este nimeni alta decât solista Anca Ţurcaşiu (40 de ani), deloc novice într-ale prezentării de emisiuni tv.

Click! a aflat, în exclusivitate, că, ieri, Anca a filmat deja ediţia-pilot pentru „Duminica în familie", urmând ca producătorii să dea un verdict, zilele acestea.

Contactată de reporterii Click!, Mihaela nu a dorit să comenteze pe seama acestui subiect.

Oricum, ea rămâne, aşa cum a stabilit din start, colaboratoarea postului Antena 1, pentru ediţiile speciale.

Ultimele apariţii spectaculoase ale vedetei au fost de Crăciun şi de Revelion, când a înregistrat audienţe de invidiat.

Iar anul trecut, când i-a ţinut locul iubitului ei, Dani Oţil, la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani", Mihaela aproape că a reuşit, în trei zile, să dubleze audienţa emisiunii.

Ţurcaşiu, experienţă de 20 de ani în televiziune

Anca a debutat în televiziune, în anul 1990, la cârma emisiunii "Magazin Duminical", difuzată de TVR 1, iar un an mai târziu, tot la acelaşi post tv, ea a prezentat „Muzica pentru toţi".

Consacrarea sa ca prezentatoare tv a venit în anul 1992, odată cu moderarea emisiunii „Ba da, ba nu" (TVR1), pe care a prezentat-o vreme de şapte ani.

În perioada 1999-2010, Anca a fost maestru de ceremonii al spectacolului de divertisment din cadrul complexului hotelier Perla Majestic Grup, de la Mamaia. L

a începutul anului 2010, vedeta a fost cooptată în echipa Kanal D, fiind gazda producţiei „Iubesc România!"

Citeşte şi:

Anca Ţurcaşiu: «Sunt obsedată de kilograme» VIDEO

Căţelul Ancăi terorizează vrăbiuţele

Anca Ţurcaşiu: „Cel mai mult mă prinde postura de entertainer“

Răduleasca a fost redactor, reporter şi prezentatoare tv

Şi-a început viaţa în televiziune ca prezentatoare a emisiunii „Nocturna pe 16 mm" la postul Tele7abc, în 1994. Mai târziu, a trecut la PRO TV, pentru o perioadă de 9 luni, unde a lucrat ca redactor, reporter, documentarist, producător TV şi prezentatoare a emisiunii „Steaua norocoasă".

În 1998, înregistrează prima performanţă ca jurnalist: transmiterea în direct a premiilor Oscar.

După PRO TV a urmat B1, unde emisiunile „Legea celebrităţii", „Gala", „Secret profesional", „Afiş","Pakua", „Ridicultura" sunt marca Mihaela Rădulescu.

„Punem pariu că-i vară" este cea mai spectaculoasă emisiune, pentru care vedeta a primit şi premiul A.P.T.R.

În perioada 1998- 2009 a prezentat „Duminica în familie" (Antena 1).

Vezi şi:

Dani, cât de trist eşti fără Mihaela! FOTO

Mihaela Rădulescu, cea mai sexy vedetă la 40 de ani

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil se căsătoresc în 2011?

Mihaela Rădulescu: "Uitaţi de probleme. De Crăciun nu trebuie să fiţi deprimaţi!"

Mihaela Rădulescu: «E posibil să scot două cărţi la anul»