Ţurcaşiu a mimat sexul cu o sticlă la Mamaia - VIDEO

Citeste tot despre: 

Anca Ţurcaşiu întreţine atmosfera pe terasa hotelului Majestic din Mamaia, de mai bine de şase ani, împreună cu amicul ei, Adrian Enache.

Sâmbătă seară, solista a reuşit, în doar câteva minute, să-i încingă pe cei care roiau în jurul scenei. Artista a organizat un joc la care au participat doar bărbaţi şi, pentru a le explica regulile, ea le-a făcut o demonstraţie. Şi-a legat o sticlă de brâu şi a făcut mişcări de du-te-vino pentru a nimeri capacul aşezat pe scenă.

Cum rochia scurtă şi mulată o incomoda la mişcări, Anca şi-a ridicat-o mult prea mult. Când a venit rândul participanţilor, cântăreaţa i-a încurajat purtând un dialog spumos: „Nu te mişca sus-jos, eu m-am mişcat înainte-înapoi", „Alandala se bălăngăne, mama ei de... sticlă" sau „Hai, măi, mai cu putere, mai cu avânt", au fost doar câteva dintre replicile Ancăi.

Totuşi, punctul forte al serii a fost momentul în care Anca a băgat mâna între picioarele unui concurent pentru a-i aranja sticla, gest pentru care şi-a cerut scuze: „Scuză-mă că am băgat mâna unde nu trebuie".

Citeşte şi:

Anca Ţurcaşiu: «Mă feresc de bărbaţii care-mi fac curte»

Anca Ţurcaşiu: «Vârsta e doar un număr!» Află secretul vedetelor de peste 40 de ani!

Ce bine îi stă Ancăi Ţurcaşiu la volanul tractorului - FOTO


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1