Tudor Constantinescu, exigent cu concurenții Top Chef: «Trebuie să aibă imaginație, creativitate»

Ultima actualizare:

    Tudor Constantinescu
Tudor Constantinescu

A mai rămas foarte puțin timp până când juriul Top Chef va trece prin foc și va pune pe jar 24 dintre cei mai buni bucătari din România în cel mai tăios show de cooking din lume. Competția nu va fi deloc ușoară, iar Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand sunt hotărâți să formeze cel mai exigent juriu în căutarea viitorului Top Chef al României.

Cunoscut și apreciat pentru deserturile minunate pe care le-a creat, Tudor Constantinescu a învățat secretul ciocolatei de la cei mai buni ciocolatieri ai lumii, de la faimoși ciocolatieri belgieni precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Supranumit și "createur du gout" (fr.: "creator de gust"), juratul Top Chef a studiat gastronomia în Belgia, apoi, timp de patru ani, a călătorit prin toată lumea, în calitate de consultant al uneia dintre cele mai prestigioase lanțuri hoteliere din lume.

Astfel, Tudor va fi cel puțin la fel de exigent precum au fost și alți profesioniști ai artei culinare cu el. Celor 24 de concurenți nu le va fi ușor să-l impresioneze pe juratul Tudor Constantinescu, dar trebuie să țină cont că viitorul Top Chef al României trebuie "să aibă imaginație, creativitate și să poată realiza la fel de bine un produs clasic, simplu cu o prezentare spectaculoasă și un gust extraordinar, cât și o creație proprie unde să fiu surprins de alegerea și combinația ingredientelor".

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net