Trupa Kum, concert incendiar în Centrul vechi

Formația Kumm, unul dintre cele mai importante nume ale scenei de rock alternativ din România, cu 16 ani de activitate, va susține un nou concert pe cea mai veche scenă muzicală din Centrul Vechi al Capitalei.

Cătălin Mocan (voce), Eugen Nutescu (chitară, voce), Kovacs Andras (clape), Mihai Iordache (saxofon), Utu Pascu (bass), John Ciurea (tobe), cunoscuți sub numele de Kumm promit un concert de zile mari, miercuri seara, începând cu ora 23.00, în Club A, pe cea mai veche scenă muzicală din Capitală. Membrii trupei vor avea și o invitată special, pe Ana Cristina Leonte(voce și chitară).

Kumm este unul dintre cele mai importante nume ale scenei de rock alternativ din România, cu 16 ani de activitate. Ei au susţinut peste 500 de concerte în România, Germania, Ungaria, Italia, Elveţia, Cehia, Turcia, Republica Moldova şi Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice şi au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse în albumele lansate. În prezent trupa pregătește un nou material discografic. Desigur, câteva dintre piesele de pe viitorul album vor fi interpretate și în cadrul concertului de miercuri din Club A.