Truică şi-a ameninţat soţia cu ranga în Caraibe

Citeste tot despre: 

Scene desprinse dintr-un film de groază s-au desfăşurat recent în paradisul din St. Maarten, Caraibe. Click! a aflat că bogătaşul Remus Truică şi-a ameninţat soţia cu ranga, la grozăvie asistând şi cele două fetiţe ale cuplului. Mai mult, în România s-a pornit o întreagă desfăşurare de forţe la nivel politic, pentru a-l scoate pe Truică victimă în procesul de divorţ.

Remus Truică a intrat şi el în gaşca miliardarilor de la Snagov, care au făcut tot posibilul să-şi lase nevestele pe drumuri, la finalul căsniciei. Irinel Columbeanu şi Viorel Cataramă par gentili însă, în comparaţie cu fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase.

Reacţiile lui Remus Truică (40 de ani) depăşesc orice imaginaţie, ţinând cont că bărbatul a fost la un pas s-o linşeze pe mama gemenelor lui. Totul s-a petrecut recent, în St. Maarten (Caraibe), iar surse credibile din anturajul cuplului au povestit pentru Click! cum s-au desfăşurat ostilităţile.

„După ce a gonit-o de la vila lor din St. Maarten şi i-a blocat cardurile, Irina s-a mutat cu chirie, împreună cu cele două fetiţe. El s-a dus peste ea, cu o rangă şi a ameninţat-o că o omoară. I-a spus «eu scap mai repede din puşcărie decât învii tu din mormânt».Fetiţele au prins şi ele o parte din această scenă teribilă. Într-o altă zi, mai exact pe 6 iunie, Truică a răpit fetele de la şcoală, iar Irina, disperată de îngrijorare, i-a găsit pe toţi trei în aeroport, în lounge-ul Air France. El a spus că voiau să plece la Monte Carlo, dar de fapt voiau să vină la Bucureşti".

În timp ce în Caraibe Remus Truică reuşeşte să-i facă Irinei viaţa un calvar, în România, prietenii lui din politică îşi fac încălzirea pentru a-l ajuta să câştige custodia fetelor.

Remus Truică se bazează şi pe sprijinul consultanţilor israelieni Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein, foşti consilieri ai lui Călin Popescu Tăriceanu, acum cu puternice conexiuni la nivel prezidenţial, Tal Silberstein fiind strategul politic al lui Băsescu, făcând lobby asiduu pe lângă preşedinte în proiectul Roşia Montană.

Mai mult, una dintre firmele lui Truică este administrată de mâna dreaptă a miliardarului Benny Steinmetz, acţionar la Roşia Montană Gold Corporation.

Truică, miliardarul ascuns al României

Presa i-a menţionat deseori afacerile lui Truică, însă puţini ştiu că majoritatea firmelor din România sunt fără profit sau inactive, iar cele din străinătate sunt secrete. Bogătaşul de la Snagov nu apare în nici un top al miliardarilor, deşi acesta deţine proprietăţi impresionante.

La Snagov are un palat imens, ridicat pe 2 hectare, în Caraibe şi în Monte Carlo are câte o vilă. Truică deţine un parc auto, dar şi două iahturi, una dintre ambarcaţiuni, de 7 milioane de euro, fiind botezată Irina, cu numele soţiei pe care acum vrea s-o lase pe drumuri.

Valeriu Stoica va fi avocatul miliardarului la divorţ

Incredibil dar adevărat, în toată această poveste apare şi numele lui Valeriu Stoica, important strateg PDL, care va fi avocatul lui Truică în procesul de divorţ. Fost ministru al Justiţiei, Stoica va bifa astfel, pe lângă cauze grele, cu miză mare, şi un proces cu conotaţii mondene, de alcov.


Bogătașii de la Snagov, porniţi să-şi lase nevestele pe drumuri

Au averi colosale, însă la finalul căsniciilor se zgârcesc precum Hagi Tudose. Ce au în comun Irinel Columbeanu, Viorel Cataramă, Elan Schwartzenberg, iar mai nou şi Remus Truică? Cu toţii au încercat să-şi intimideze fostele neveste, le-au blocat conturile sau au luptat în Instanţă să le ia copiii.

Miliardarii din Snagov şi-au lăsat soţiile fără bani!