Top Model România cântă cu Amadeus

CLIIMA20140209_0117_1.jpg

Bianca Gavrilescu (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)
Citeste tot despre: 

Trupa Amadeus revine în atenția fanilor cu o mică schimbare de componență. La 13 ani de la înființare, Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu au acum două noi colege.

Este vorba despre Bianca Gavrilescu, cea care, în paralel cu activitatea muzicală, a lucrat și ca manechin, câștigând chiar Top Model România 2012 și locul 2 la Most Liked Model Awards Cannes, și Naomi Anelis, o tânără extrem de talentată la pian și pasionată de jazz.

În această nouă formulă, Amadeus anunță lansarea unei noi piese, „Unstoppable", compusă de Xenti Runceanu. Bianca a explicat, pentru Click!, cum a ajuns să facă muzică.

„De când aveam 4-5 ani am început să cânt la grădiniță, în casă, în duş, în parc, peste tot. Ai mei au observat că-mi place muzica, așa că s-au decis să mă înscrie la grupa pregătitoare de la Școala de Muzică. Acolo am cântat într-un grup vocal, iar în clasa I părinții mei au decis să rămân în continuare la școala de muzică, dar trebuia să aleg un instrument și să învăț să cânt la el. Singurul care mă tenta era vioara, deoarece știam de la mama că e regina instrumentelor", a spus manechinul Bianca Gavrilescu.

VIDEO Una dintre fetele de la Amadeus, cu sânii la vedere pe scenă!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1