Top 5 vedete înselate cu ... persoane de acelaşi sex sau cu transsexuali!

CLIIMA20140530_0014_1.jpg

Vedete inselate

Chiar şi vedetele internaţionale, cu faimă şi cu mulţi bani, trec prin umilinţa de a fi înşelate. Însă, atunci când partenerul sau partenera se îndreaptă spre o persoană de acelaşi sex, lucrurile devin cu adevărat interesante.

Se întâmplă şi la case mai mari! Infidelitatea nu ţine cont de bani sau de frumuseţea partenerului oficial, iar vedetele de mai jos au simţit asta pe pielea lor.

Invitat în platoul emisiunii Click, difuzată de luni până joi de la ora 22:30, jurnalistul Bogdan Nicolai a explicat motivele ce conduc la infidelitate chiar şi în lumea celor mai titrate vedete. "Am făcut un top ţinând cont de şocul întâmplării, de notorietatea lor, de cât a durat scandalul şi partenerul cu care au înşelat", a spus acesta.

Locul 5 - Jennifer Lopez şi Casper Smart

"El, în 2012, a făcut o vizită unui club de homosexuali. O avea ea conturile doldora, dar el mai scapă în zona asta  (n.r a homosexualităţii). Când el a fost văzut cu Sofie Visa, un transsexual care acum e femeie, a fpcut-o în cunoştiinţă de cauză. Ştia că nu e femeie cea cu care înşală şi a suportat consecinţele", a spus Bogdan Nicolai.

Locul 4 - Sandra Bullock şi Jessie James

"Sandra a păţit-o grav de tot. Soţul ei, un mecanic devenit vedetă, a avut o relaţie de 11 luni cu o domnişoară tatuată din cap până-n picioare, Michelle 'Bombshell' McGee, expertă în tot ce înseamnă sex dur. Probabil Sandra fiind genul cuminţel, nu l-a satisfăcut din punctul ăsta de vedere.  După ce a înşelat-o cu Michelle 'Bombshell' McGee, s-a cuplat cu 2 starlete porno. Scandalul a fost mare, pentru că ea a şi luat Oscarul în acel an", a precizat Bogdan.

Locul 3 - Johnny Depp şi Amber Heard

"De-abia se cuplaseră, la începutul lunii ianuarie 2013, când frumoasa lui viitoare soţie, pentru că anul ăsta chiar se căsătoresc, e văzută de mână cu Marie de Villepi, fiica premierului francez. Se cazaseră în centrul Parisului şi petrecuseră noaptea împreună. Prin la colţ de presă, Depp se eschivează de câteva ori, iar apoi a spus că nu îl deranjează că a fost înşelat cu o femeie. La două luni după incident, Amber Heart, care şi-a recunoscut latura bisexuală, a fost văzută din nou cu o femeie", a explicat jurnalistul Click.ro.

Locul 2 - Brad Pitt a fost prins cu un bărbat

"Brad a fost prins de către Angelina cu un bărbat în pat ... Se pare că cei doi sunt acum în regulă, dar nimeni nu a crezut că el are orientări homosexuale", a spus Bogdan Nicolai.

Locul 1 - Ronaldo

"Toată lumea îl poreclise "Dinţosu" şi era genial ca fotbalist. E vorba de Ronaldo. Anul trecut anunţa, pe 8 decembrie, că se însoară cu iubirea vietii lui cu Manuela, un fotomodel. Pe 20 decembrie e prins de paparazzi la bordel. Problema e că cea cu care s-a dus la bordel era un transsexual care nu se transformase complet în femeie. Când a văzut asta în cameră, a vrut să o ia la bătaie. După întâlnirea asta, Ronaldo a evitat întâlnirile cu presa", a povestit jurnalistul.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1