A ţinut post fără să-şi propună. De ce nu s-a mai atins Adelina Pestriţu de carne

CLIIMA20100506_0184_1.jpg

Adelina Pestriţu

Postul Crcăiunului le-a pus la grea încercare pe vedetele autohtone. Deşi se declară credincioase, cele mai multe dintre personajele de pe scena mondenă nu prea au putut să se abţină să nu păcătuiască.

Iuliana Marciuc, Adelina Pestriţu şi Roxana Ionescu merg cu regularitate la biserică, însă din diverse motive, nu pot să ţină post. Realizatoarea TVR nu a reuşit să se abţină de la produse "de dulce" pe întreaga perioadă de 40 de uile a postului, dar o va face în ultima săptămănă, scrie ziarulring.ro.

CLIIMA20131209_0181_1.jpg

Iuliana Marciuc si Radu Beligan

"În ceea ce priveşte ultima săptămână, clar ne abţinem de la orice. Merg şi la spovedanie. Am un duhovnic al meu, la Biserica «Sfântul Spiridon Cel Vechi», acolo unde l-am botezat şi pe David", a declarat Iuliana Marciuc pentru Ring.

Vedeta Kanal D recunoaşte că "a păcătuit", dar, fără să-şi dea seama, a postit câteva zile. "Nu am ţinut post, dar vreo câteva zile am mâncat doar ananas şi migdale. Se pare că am ţinut post fără voia mea. Mi-aş fi dorit să postesc măcar săptămâna aceasta, dar am un program foarte încărcat şi în mod sigur nu voi reuşi", a povestit Adelina Pestriţu.

CLIIMA20121213_0062_1.jpg

La 1,68 m înălţime, Roxana cântăreşte 47 de kilograme şi măsoară peste bust, în talie şi peste şolduri 87-62-88 centimetri.

Nici Roxana Ionescu nu poate să mănânce numai produse de post, pentru că se declară o mare pofticioasă.

"De obicei, eu ţin Postul Paştelui, încerc să îl ţin cât mai mult. De Crăciun postesc doar câteva zile înainte. Nu e OK treaba asta, îmi pare rău, dar nu pot, sunt pofticioasă. Se spune că, decât să te chinuieşti, mai bine nu ţii deloc", spune Roxana Ionescu.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1