Tili Niculae a slăbit 30 de kilograme cu ajutorul fetiţei ei

Actriţa Tili Niculae a devenit mamă în urmă cu un an şi nouă luni şi de atunci s-a concentrat mai mult pe micuţa Sofia, cel mai important om din viaţa ei. Tili a decis să nu îşi ia o bonă şi să stea alături de cea mică în permanenţă, pentru a surprinde toate momentele frumoase din copilăria acesteia.

Actriţa a povestit pentru Acasă TV că nu a avut nici un ajutor în cei aproape doi ani care au trecut de când e mamă şi că s-a ocupat singură de casă şi copil şi aşa a slăbit 30 de kilograme fără a face vreun sacrificiu pentru asta.

Sofia, fetiţa lui Tili Niculae, este o bomboană de copil

CLIIMA20130606_0085_1.jpg

Sofia, fetiţa lui Tili Niculae, este o bomboană de copil (captură: Acasă TV)

"Am fost mamă full time. Are 1 an şi nouă luni şi eu am fost non stop lângă ea. Nu am avut pe nimeni să mă ajute, să facă mâncare sau curat sau mai ştiu eu ce.De când s-a născut, copilul meu a plâns încontinuu. Şi am slbăti uşor,
uşor, agitându-mă pe lângă Sofia. Nu mă laud că am slăbit, dar mă bucur
că nu mai am acele kilograme în plus"
, a declarat Tili.

Micuţa Sofia seamănă foarte bine cu mama ei

CLIIMA20130606_0083_1.jpg

Micuţa Sofia seamănă foarte bine cu mama ei (captură: Acasă TV)

Aceasta a mărturisit că nu a înţeles ce înseamnă cu adevărat un  copil decât atunci când şi-a strâns fetiţa în braţe. "Când eram însărcinată, eu nu am conştientizat ce înseamnă cu adevărat să fii mamă, să ai un copil. Abia când am ţinut-o prima dată în braţe am înţeles cu adevărat totul", a spus actriţa.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1