Teo Trandafir a renunţat la luna de miere. Iată care este explicaţia vedetei Pro TV!

CLIIMA20120716_0126_1.jpg

Teo şi Constantin Iosef s-au luat la 2 iunie

Deşi i-ar fi făcut plăcere să meargă în luna de miere cu soţul ei, undeva în străinătate, Teo Trandafir a ales să se întoarcă la muncă, pe platourile de filmare a serialului "Pariu cu viaţa".

După nuntă, Teo s-a bucurat de câteva zile libere, însă abia a aşteptat să-şi revadă colegii de la "Pariu cu viaţa".

"Deşi sunt printre cei nou-veniţi în această echipă, am fost primită cu aplauze şi încurajări, asta m-a făcut să înţeleg că, dacă sunt atentă şi muncesc aşa cum văd la colegii mei, n-are de ce să nu iasă bine. Talentul lor îl compensează şi pe-al meu, aşa că nici aici n-ar fi fost o problemă. M-am integrat imediat şi asta a contat formidabil", a declarat Teo Trandafir pentru Mediafax.

În zilele de vară, Teo Trandafir s-a relaxat şi s-a bucurat de compania noii ei familii, însă o vacanţă propriu-zisă, cu o destinaţie frumoasă şi însorită se va concretiza anul viitor.

"Soţul meu şi cu mine am trăit în ultimele câteva luni cât alţii în zece ani. Am fi avut mare nevoie de o vacanţă, dar, cum nu toate lucrurile «pică» în viaţă aşa cum ne-am dori, anul acesta nu e unul în care programele noastre să coincidă. Încă n-am plecat în voiaj de nuntă, dar avem atâtea de făcut încât nu ni se pare o prioritate acum", spune Teo Trandafir.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1