Teo îi răspunde Răduleascăi, după acuzaţia că s-a «manelizat»: «Nu m-am dat frumoasă»

Citeste tot despre: 

Teo Trandafir a prezentat, la Pro TV, emisiunea ce-i purta chiar numele, "Teo", un show ce răsturna toate audienţele şi distrugea orice concurenţă.

După ce Mihaela Rădulescu a acuzat-o pe fosta parteneră a lui Mircea Badea că şi-a construit succesul pe manele, Teo a venit şi ea cu o replică, prin care explică de ce a fost nevoită să promoveze şi o astfel de muzică.

"Deși cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, să ne-ntelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar și iar. Și totuși, undeva, cineva știe de ziare, de piață, de Vatra Luminoasă ascunsă acuma într-o franceză acceptabilă, în dosul unui parfum scump, care dă bine pe piele.

Eu n-am tras lozul, la naștere. Pe masuratelea. Am înțeles rapid că e bine să încerci să compensezi cu ceva care chiar ar putea dura, deci să iesi cumva în avantaj fată de vremelnic.

Am făcut asta, în măsura în care am știut cum. Nu-s o fată proastă, dacă trebuie să spun asta o s-o fac, dar nici frumoasă nu m-am dat, că era păcat de prima parte a frazei.


Când n-ai pe nimeni în spate, iți cam trebuie rating, ca să nu te dea afară. Simplu. Și da, de dragul lui am am mers pe becuri aprinse, mi-am pus șerpi de gât, am pus tarantule pe față, am făcut pe dracu-n patru.

Sunt unii care au rămas, din tot ce-am conceput noi, cea mai bună echipă de televiziune din România, după nezdruncinabila mea părere, cu manelele. Păcat.

Citiţi şi: Mihaela Rădulescu o atacă dur pe Teo Trandafir: «S-a manelizat şi a dezamăgit publicul»N-aveam orgolii de gânditori mesmerizați de propriul geniu, n-aveam scuze sau răgazuri, aveam o emisiunea pe zi! Știți cum e?

Asta de azi se termină și te lasă secătuit de vlagă, dar vine aia de mâine, așa că trebuie să te ridici repejor si să continui mișcarea! Re-pe-jor!


Nu ai voie să fii trist, supărat, bolnav, nu ai șase zile de pauza să te refaci, hai, hai, hai, următoarea, hai, zi după zi după zi! Și uneori scade audienta și tu, în mijlocul vâltorii trebuie să găsești soluții, hai, hai, o fi bine, n-o fi bine, da-i, dai, vedem noi mâine dimineață audientele, vedem cum facem, curaj… și tot așa.

P.S. N-am vândut niciodată ziare-n piață. E doar așa, o vorbă. În 1990, cam asta făcea lumea, noi făceam radio, dar am folosit expresia asta cu piața ca să intelega lumea.

Pentru ăia care nu au ințeles, priviți această notă explicativă: nu am vândut chiar ziare. Chiar în piață. Nici io, nici ea".


Susa: teotrandafir.com