Tatăl Oanei Turcu a suferit o operație! Vezi despre ce e vorba

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Tatăl Oanei Turcu a suferit o intervenție chirurgicală, care l-a ajutat să vadă mai bine. Diagnosticat cu o cataractă la ambii ochi, tatăl vedetei se poate considera acum un om fericit. Află cine este de vină pentru asta!

"Priveam în ochii tatălui meu și simțeam că e un vis care nu se împlinește... Nu bănuiam, acum trei ani, că nașterea lui Teddy va însemna, pentru el, o atât de mare cantitate de tinerețe. Tata a fost un sportiv desăvârșit, un om puternic, care nu a avut nevoie de doctori. Teddy i-a dat, la o vârstă frumoasă, o poftă extraordinară de a trăi. Și de a se bucura de fiecare clipă cu el.Ochii tatălui meu se apropiau mult de Teddy și, de fapt, îmi spunea că vor să-l vadă mai bine, pentru a fi mai fericit. În urma unui consult, am aflat ca vea nevoie de operație de cataractă la ambii ochi", scrie Oana Turcu pe blogul personal.

"Așa cum el și-a dat toată energia pentru ca viața mea să fie mai frumoasă și mai bună, acum eu am simțit nevoia să-i găsesc medicul oftalmolog cel mai bun", mai scrie Oana. Vedeta postului Anten stars a apelat la medicul Speranța Schmitzer de la Oftalmestet prin intermediul lui Mircea Albulescu și Florin Condurățeanu.

"Doamna doctor Schmitzer l-a făcut pe tata să fie mai tânăr, pentru că îl vede mai bine pe Teddy. Iar măiestria operațiilor grele despre care auzisem a fost confirmată de faptul că, la un ochi, tata se lovise când era tânăr și avea tendoane secționate. 99 la sută dintre doctori ar fi renunțat la operație, dar dr. Schmitzer nu a renunțat - a montat un inel și, după o oră și jumătate, operația a fost o reușită. Scriu aceste rânduri ca să-i mulțumesc, să v-o recomand din inimă și ca să vă spun că ea este cea i-a făcut viața mai frumoasă tatei", a completat Oana Turcu.


Oana Turcu: "Aici, în fotografie, tata la trei minute după operație, cu soțul Speranței Schmitzer și cu Cristi. Nu vă așteptați să o vedeți în poze. E mult prea modestă, pentru cât de valoroasa e"


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5