Tatăl Micăi de la Abracadabra, în lacrimi:«Oamenii, prietenii, trebuia să vină la nuntă, nu la parastas »

Părinţii Micăi au făcut, wekeendul trecut, un parastas în amintirea fiicei lor. Copleşiţi de durere, părinţii şi prietenii fostei vedete PRO TV s-au strâns la mormântul acesteia pentru a-i aduce un omagiu.

Prietenii Micăi de la Abracadabra au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la un parastas organizat de părinţii acesteia în memoria ei. Cu lacrimi în ochi, tatăl Micăi a mărturisit că fata le lipseşte cumplit de mult şi că şi-ar fi dorit ca fata lui să nu aibă parte de un astfel de sfârşit. Bărbtul i-a sfătuit pe tineri să muncească mai puţin şi să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

„Oamenii, prietenii, trebuia să vină la o nuntă. A fost o suferinţă pe care ea nu ne-a mărturisit-o şi pe care şi-a dus-o singură. Mi-aş dori ca tinerii să nu muncească atât de mult, să nu ajungă în situaţia fetei mele. Viaţa nu este numai muncă, viaţa este dragoste. Când era pe patul de moarte mă întreba«Tati, am să mor?». Îi spuneam că nu. Acum, cuvintele ei mi-au rămas în minte, mă macină", a declarat tatăl Micăi pentru „Poveştiri adevărate".


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1