Tania Budi, atac la Elena Cârstea? «Teoria că toţi bărbaţii sunt porci a fost inventată de o frustrată»

CLIIMA20120326_0009_1.jpg

Tania Budi: FOTO Facebook

Frumoasa Tania Budi (44 de ani) o face praf pe Elena Cârstea, care, cu ani în urmă, a afirmat că „bărbaţii sunt nişte porci”.

Într-un interviu acordat recent blonda le ia apărarea bărbaţilor şi o desfiinţează pe cântăreaţa care a făcut celebră această expresie.

“Teoria că toţi bărbaţii sunt porci a fost inventată de o femeie frustrată. Nu toţi bărbaţii sunt la fel şi nici toate femeile”,
a spus Tania Budi pentru confidenteleuneifete.ro, atâcand-o indirect pe Elena Cârstea.

Chiar dacă nu este de acord cu afirmaţia făcută de cântăreaţă, Tania Budi a admis că “există din ce în ce mai rar sentimente reale între
doi oameni".

"Cunosc persoane care disimulează fericirea, iar acasă nu ştiu cum să se ocolească una pe celalalta. Mi se pare grav să iţi trăieşti viaţa de ochii lumii sau să stai într-o relaţie doar ca să nu fii singur" a mai spus blonda.

2007 - Cârstea a făcut scandal în parcare

În anul 2007, Elena Cârstea a fost protagonista unui scandal în plină stradă. Aflată în centrul oraşului pentru câteva cumpărături, cântăreaţa a parcat pe un loc nepermis. Fără să ţină cont de anumite reguli, vedeta a ignorat semnul interzis, parcând pe o stradă din Piaţa Romană, unde este permis doar accesul locatarilor.

În momentul în care proprietarul clădirii, în poarta căreia a parcat a rugat-o să îşi mute maşina, aceasta a reacţionat în stilul caracteristic, adresându-i celebra frază: "Bărbaţii sunt nişte porci".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1