Sylvia, amintiri din vremea A.S.I.A: «Colegele făceau mişto de mine»

După ce Alexandra Stan a recunoscut public că a fost agresată de impresarul ei, Marcel Prodan şi a povestit chinurile prin care a trecut alături de acesta, tot mai multe vedete din România au prins curaj şi şi-au povestit propriile experinţe violente.

Cântăreaţa Sylvia a fost invitată în emisiunea nocturnă de la Kanal D, unde a povestit că nici ea nu este străină de astfel de situaţii şi că perioada în care a cântat în A.S.I.A. a făcut-o să nu-şi mai dorească un impresar vreodată.

"Pe vremea când activam în A.S.I.A. am avut ceva probleme. Aveam un contract în care mi se spunea că trebuie să primesc un procent din veniturile trupei, dar nu se specifica nicăieri din ce sumă. Avantajul nostru a fost că eram patru femei şi eram mai greu de controlat. De atunci, eu nu am mai avut un manager şi nici nu voi mai avea. Nu am contract decât cu casa de discuri şi atât", a declarat aceasta.

Artista a mărturisit că ea şi colega ei, Alina Crişan, erau ţintele unor glume proaste din partea managerului şi a celorlalte colege, atunci când activau în A.S.I.A..

"Când eram în A.S.I.A. se făceau multe glume pe seama Alinei Crişan, care era din Cluj şi nu avusese nici o treabă cu lumea showbizului. Ea a trebuit să înveţe într-un timp foarte scurt ce înseamnă lumea asta. Eu am fost în aceeaşi situaţie, pentru că înainte de A.S.I.A. nu am mai cântat nici  măcar în baie, ea tot mai cântase pe undeva. Se făcea foarte mult mişto de noi, fetele erau obişnuite cu showbizul", a spus aceasta.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1