Succesul Iuliei Vântur: « Am învăţat multe de la Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin»

Iulia Vântur are o experienţă de peste zece ani în televiziune! Iar când vine vorba de celebritate, vedeta de la Pro TV spune că a dobândit succesul  furând meserie de la cei mai buni oameni din presă.

Frumoasa blondă mărturiseşte că respectă şi admiră foarte mult două persoane dragi publicului românesc. În opinia Iuliei, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sunt două femei puternice care i-au fost model.

«Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu şi-au lăsat amprenta şi vor rămâne în istoria televiziunii. Le respect, le admir pentru carierele lor, pentru ce au oferit publicului. Cred că fiecare om, din branşa şi nu numai, a avut ceva de învăţat de la fiecare din ele.», a comentat vedeta pentru  conform ADP

Cât despre relaţia cu Ştefan Bănică, Iulia spune că ea şi soţul Andreei Marin se înţeleg foarte bine.

«Comunicarea cu Ştefan a fost bună de la început. Amandoi am înţeles că avem acelaşi scop, că trebuie să ne completam unul pe celalalt. Amandoi am fost obişnuiţi să lucrăm în echipă, cu partener - eu la ştiri şi el la teatru, cred că şi asta ne-a ajutat. În timp am învăţat sa ne simţim pe platou şi să sărim unul în sprijinul celuilalt. Ştefan are o experientă de 25 ani pe scenă cred, eu am implinit de abia 10 de cand am întrat in televiziune, asa ca am considerat ca am multe de invatat de la el, de la intreaga echipă», a mai spus Iulia.