Ştefan Stan: «Înainte de a cânta, fumez o ţigară şi beau cafea»

CLIIMA20140227_0134_1.jpg

Finala naţională Eurovision se va difuza mâine, la TVR 1, în direct de la Braşov, de la ora 20.30. Piesa câştigătoare va reprezenta România în marele show Eurovision din 6, 8 şi 10 mai, de la Copenhaga.

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A mai rămas doar o zi până când vom afla cine ne va reprezenta în mai, la Copenhaga, pe scena de la Eurovision. Mâine are loc finala naţională la Braşov şi i-am tras de limbă pe solişti să ne spună micile lor secrete şi superstiţii.

Ştefan Stan (36 de ani), interpretul piesei „Breathe", alături de Teddy K (18 ani, elevă la Tonitza), se numără printre favoriţi, asta pentru că solistul are un plus de notorietate după ce a câştigat concursul "Vocea României" (2011).

Autorul melodiei cu care va concura la Braşov este Eduard Cârcotă, cel care a scris "Tornero" pentru Mihai Trăistariu. Stan îşi va testa norocul şi talentul la Braşov, într-o vestimentaţie inedită, de care s-a ocupat Maria Călinescu, iar în finală va miza pe un scenariu menit să emoţioneze. Ieri, artistul şi echipa sa au stabilit toate detaliile pentru concurs.

„Ne gândim la un spectacol simplu, mai ales că scena nu este mare. Avem o armată de oameni şi vom pune în aplicare nişte idei. Nu vreau să dezvălui, dar o să fie altceva. Simplitatea show-ului va da mai multă emoţie. Eu cu asta le sunt dator oamenilor care mi-au fost mereu alături. Să le transmit emoţie şi să-i fac fericiţi", a spus Ştefan Stan.

Întrebat dacă are un ritual înainte de a urca pe scenă, artistul a şocat prin sinceritate: "Înainte de a cânta, beau o cafea şi fumez o ţigară. Nu fac pauză vocală, nu beau ouă, nu înghit miere. Când cânt, îmi fixez câteva feţe din sală, care îmi transmit emoţie şi care mă energizează", ne-a declarat el. În plus, înainte de competiţia de sâmbătă, el îşi va încărca bateriile în natură, iar pe scenă va purta în buzunar un talisman, un medalion cu Buddha.

Paula Seling trage tare la sala de fitness


Cei doi artişti, care în 2010 au ocupat locul al treilea la Eurovisionul de la Oslo, speră să aibă cel puţin acelaşi succes şi cu piesa "Miracle". Pentru a fi într-o formă cât mai bună, Paula Seling (35 de ani) şi Ovi (39 de ani) şi-au reorganizat total programul.

"Personal, am dat sala de forţă pe pădurea din spatele complexului unde lo­cuiesc şi alerg aproape zilnic în aer curat", spune Ovi. Şi Paula trage tare de fiare, pentru a avea o siluetă cât mai sexy.

"Sigur că şi pregătirea fizică face parte din program. În această perioadă am intensificat exerciţiile fizice, pentru că deşi pe scenă vom fi doar trei minute, trebuie să dăm totul din noi, fără să pară că am făcut vreun efort", ne-a mărturisit Paula.

Anca Florescu: «Urc pe scenă cu cartea de rugăciuni»


Solista a apelat la tratamente naturiste pentru voce: gălbenuș de ou cu miere, sirop natural de cătină, infuzie cu ceai de mușețel, vitamina A uleioasă, tinctură de propolis fără alcool și niște pastile recomandate de antrenorul ei vocal, Meda Horjan.

Pentru Anca Florescu (34 de ani) şi relaxarea este foarte importantă înaintea unei finale, aşa că a ascultat muzică clasică, apoi Frank Sinatra și Ela Fitzgerald. "Am o legătură specială cu Sfânta Parascheva, la care mă rog mereu. Voi purta cu mine pe scenă o cărticică de rugăciuni, de care nu mă despart niciodată", ne-a declarat artista, care mâine va cânta piesa "Hearts Collide", compusă de Gabriel Băruţă.

Silvia Dumitrescu a slăbit 10 kg


 Solista, în vârstă 54 de ani, va concura în finală cu piesa „Fiorul iubirii", compusă de Virgil Popescu. Săptămâna aceasta, Silvia Dumitrescu a tras tare la sala de sport a lui Sorin Mărcuş, AmpliFitness by BodyForm, pentru a avea un tonus bun pe scenă.

Artista s-a apucat de slăbit în toamna anului trecut, când a dat jos 10 kg, iar în ultimul timp a reuşit să-şi ţină şi tiroida sub control, depăşind problemele cu depresia şi cu insomnia. "Abia aştept să cânt la Braşov, oraşul ăsta îmi aminteşte de Cerbul de Aur, de muzicienii adevăraţi, care au fost la noi în ţară, de la care m-am inspirat de fiecare dată", ne-a spus Silvia.

Ştefan Stan, în impas: «Le cer scuze fanilor mei» Ce s-a întâmplat

Silvia Dumitrescu, contestată la Eurovision de un concurent respins

O mai ştiţi pe colega de trupă a Nicoletei Luciu? Participă la Eurovision

Reacția Paulei Seling după scandalul de la Eurovision!

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5