Ştefan Bănică, acuzat că a fost violent cu femeile lui, de un fost prieten: «Am fost de faţă»

După ce Andreea Marin, invitată într-o emisiune TV, a lăsat să se înţeleagă faptul că Ştefan Bănică Jr. ar fi avut ieşiri violente pe vremea când erau căsătoriţi, George Ciubotaru, un fost prieten apropiat al lui Bănică, vine cu o serie de declaraţii care întăresc spusele Andreei.

Astfel, în timpul unei intervenţii telefonice la emisiunea «Un Show Păcătos», Ciubotaru a declarat că a fost de faţă în câteva situaţii în care Bănică şi-a ieşit din fire.

«Trebuie să recunosc că în unicele două dăţi în care Ştefan a apărut ca find violent în presă, am fost de faţă», a spus Ciubotaru. El a făcut referire la un incident care s-a petrecut pe vremea când Bănică era cu Mihaela Rădulescu şi la un altul care s-a petrecut pe vremea când cântăreţul era iubitul Cristinei Ţopescu.

«După cearta lor, eu am luat-o pe Cristina şi am dus-o la Bucureşti», a adăugat Ciubotaru.

«Eu, personal, nu l-am văzut când a dat nici în Cristina, nici în Mihaela. Violent verbal am spus şi atunci şi îmi menţin părerea că este, mai ales la nervi, şi destul de puternic. Cred că, de fiecare dată, motivul a fost gelozia», a mai spus el.

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, aliate în acelaşi «război». Ce le uneşte pe acestea