State şi Flăcărica şi-au pierdut accentul

Citeste tot despre: 

Duminică seară, de la ora 20.30, postul de televiziune Pro TV va difuza lungmetrajul „State şi Flacăra - Vacanţă la Nisa" în regia lui Iura Luncaşu. Producţia, care are ca personaje centrale popularul cuplu de ţigani, este introducerea serialului „Moştenirea", ce va fi difuzat din această toamnă la acelaşi post TV.

"Sunt nişte întâmplări noi, chiar inedite şi mai aproape de o poveste românească decât a fost până acum. Şi eu, şi Carmen am reuşit cel mai bine să trecem dincolo de un cuplu de ţigani.

Noi rămânem bulibaşa State şi Flacăra, dar încet-încet ne-am pierdut accentul şi încercăm să trecem dincolo de bariera etnică", a declarat actorul Gheorghe Visu pentru „Adevărul".

Plăcerea de a juca nu a fost erodată de cei trei ani şi jumătate de existenţă a personajelor.

"Flacăra este un personaj complex, are mii de faţete de care eu, ca actriţă, trebuie să ţin seama, în aşa fel încât strălucirea şi spectaculozitatea cu care a fost creat de scenarişti şi regizori să nu fie umbrite în niciun fel.

Este o competiţie ce intră în al patrulea an, cu mine însămi, de a nu fi mai prejos decât creatorii de fond ai personajului. Deşi poate părea mai simplu de muncit la acelaşi personaj atâta timp, menţinerea ştachetei sus este dificilă, iar responsabilitatea, pe măsură!", spune Carmen Tănase.

Decor inedit la filmări

La rândul său, Gheorghe Visu vorbeşte despre plăcerea reîntâlnirii cu personajul său şi filmările într-un peisaj magnific:

"Filmările au decurs cu mare poftă de lucru. Eram tot timpul proaspăt şi cu chef. Decorul inedit: plaja ca nicăieri în lume unde am fost eu, oraşul vechi, toate dădeau impulsul de a te manifesta într-un asemenea loc. Dacă eram pictor, probabil că aş fi umplut cartoanele cu desene şi schiţe, aşa, am jucat cât am putut".

Un interviu amplu cu actorii care dau viaţă celui mai iubit cuplu de ţigani de pe ecrane puteţi citi mâine, în ghidul „TV Adevărul".

Peripeţii la filmări

"State şi Flacăra - Vacanţă la Nisa" a fost filmat în proporţie de 80% pe Riviera Franceză, restul secvenţelor fiind realizate în Studiourile Mediapro din Buftea şi într-un celebru club din Capitală. Carmen Tănase a trebuit să filmeze fără dinţii ei de aur după ce i-a pierdut pe plajă.

"În dimineaţa în care am început filmarea mă şi gândeam cum ar fi să pierzi ceva pe plaja din Nisa, plină de pietre. Nu a trecut mult şi mi-am pierdut dinţii de aur ai personajului", a povestit actriţa.

Situaţia a fost însă salvată de fetele de la machiaj printr-un artificiu ingenios: au folosit staniolul de la un ambalaj de ciocolată! Un alt moment comic a fost când echipa a ajuns să filmeze printre protestatarii iranieni şi adepţii stilului gotic care manifestau la Paris, pe Rue Berger.

Veşmintele lor colorate au reprezentat o adevărată pată de culoare în mulţime. Nici apariţia Loredanei Groza pe străzile din Nisa nu a fost una discretă. Ţinutele ei extravagante au atras atenţia tuturor, în special a unui grup de turişti străini, care şi-au manifestat dorinţa de a face figuraţie pentru film.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1