Specialiştii, despre câştigătorul de la «Românii au talent»: «Ceea ce a făcut Bruno este o mare realizare!»

Vineri seară, cea de-a treia ediţie a concursului "Românii au Talent" şi-a ales câştigătorul. Dresorul Bruno Icobeţ şi-a adjudecat titlul de "Cel mai talentat român" şi luat Marele Premiu de 120.000 de euro. Click! a contactat un dresor de câini, pentru a comenta numărul acestuia.

Bruno Icobeţ are o relaţie deosebită cu câinii lui, pe care îi tratează ca pe copiii lui. Ori de câte ori vorbeşte despre ei, chiar aşa îi şi numeşte, "copiii mei" şi subliniază faptul că această sintagmă este folosită în sensul ei cel mai propriu, patrupezii fiind parte din familia lui.

Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber şi a fost observat şi de dresorul Călin Petre, care a apreciat foarte tare numărul lui Icobeţ.

„Este un număr făcut cu pasiune. Câinii sunt lucraţi fără corecţie fizică, adică nu s-a folosit nici un fel de zgardă sau lesă. Sunt folosite nişte metode moderne care presupun recompensarea câinelui cu o legătură deosebită între câine şi stăpân. Se vede că este pusă multă pasiune. Tot showul a fost făcut din plăcere. Au fost unele mici desincronizări, însă câinii au făcut faţă foarte bine", a declarat acesta pentru Click!

Dresorul a apreciat prestaţia lui Bruno din finală, cu atât mai mult cu cât căţeaua J era în călduri, dresajul în această perioadă fiind extrem de complicat.

„Instinctul de împrechere estompează toate celelalte instincte ale masculilor. Este mult mai greu de controlat un câine care simte o căţea în călduri. Marea realizare a lui Bruno a fost că a reuşit să facă câinii să treacă peste aceste instincte animalice. A reuşit acest lucru datorită legăturii dintre el şi animale. Din dragostea pentru stăpân, câinii au trecut peste instinct. Este extraordinar ce s-a întâmplat acolo", a explicat acesta.

Ca de la dresor la dresor, Călin Petre a ţinut să îi transmită un mesaj câştigătorului de la "Românii au Talent", prin intermediul ziarului Click!

„Felicitări sincere lui Bruno Icobeţ pentru că a arătat oamenilor ce înseamnă dresajul făcut cu pasiune şi pentru că a creat un adevărat show. Este minunat ceea ce a făcut pe scena de la Românii au Talent!"


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1