Soţul Sandei Ladoşi a ţepuit statul cu 4 milioane €

Sanda Ladoşi trece prin momente cumplite. Partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Ştefan Tache, a fost trimis în spatele gratiilor pentru o evaziune de patru milioane de euro.

Sanda Ladoşi a lăsat cariera pe locul doi şi s-a dedicat creşterii celor doi copii, Bogdan, în vârstă de 6 ani, şi Ioana, de 4 ani. Şi-a dorit mai mult ca orice să devină mamă, încât a trecut prin cinci inseminări artificiale şi două procedee de fertilizare în vitro

Acum, avea viaţa perfectă, urmând să se mute şi în casa visurilor ei, construită pe malul lacului Snagov. La cinci ani ani de când au început lucrările, vila este aproape gata, cântăreaţa şi soţul ei amenajând de curând copiilor, la mansardă, locul de joacă. Totul era conform planurilor sale.


Până joi dimineaţă. Atunci, totul s-a prăbuşit în jurul ei. Ştefan Tache, cel care i-a devenit soţ în 2006, după şapte ani de relaţie, a ajuns joi în faţa procurorilor DIICOT. El este acuzat, alături de alte şase persoane, de o evaziune de patru milioane de euro, prin comercializarea de materiale de construcţii prin circuite financiare fictive. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi poliţiştii au făcut joi 56 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Suceava, Călăraşi, Dâmboviţa şi Teleorman. Anchetatorii au găsit la percheziţii mărfuri tranzacţionate ilegal, nouă puşti de vânătoare şi trei pistoale cu aer comprimat.


Bunurile au fost puse sub sechestru. Au fost duse la audieri 32 de persoane, printre care şi soţul Sandei Ladoşi, Ştefan Tache.

După 12 ore de audieri, omul de afaceri a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea după gratii. Numele lui Ştefan Tache mai apare într-un dosar cu fraude bancare de 85 de milioane de euro, care se află de anul trecut pe masa procurorilor de la Crimă Organizată. „Noi am hotărât ca fiecare să îşi vadă de treburile lui. El nu se amestecă în cariera mea, cum nici eu nu mă bag în afacerile lui", declara atunci Sanda Ladoşi.

S-a dedicat familiei şi a lăsat muzica pe locul 2

Interpreta piesei "Când vine seara" s-a născut pe 2 ianuarie 1970, la Târgu Mureş, şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 1988 premiul I la secțiunea interpretare la festivalul Mamaia. S-a mutat în Bucureşti şi a continuat să cânte şi după Revoluţie, însă a intrat într-un con de umbră, la fel ca toţi colegii ei de generaţie.


Duetele cu Marcel Pavel sau cu actorul Ştefan Iordache au readus-o în atenţia publicului. Sanda Ladoşi a mai colaborat cu Aurelian Temişan şi Ioan Gyuri Pascu. În 2004 a participat la Eurovision cu piesa "I Admit", cu care a ajuns pe locul 18, iar ultimul său album a fost lansat în 2006 şi s-a numit "Khalini".

Alte cupluri celebre cu probleme

Soţul Mariei Marinescu, arestat pentru trafic de cocaină. Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, a fost arestat pe 28 martie, la Paris, sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri, după ce un avion Falcon a fost oprit pe aeroportul din Punta Cana (Republica Dominicană). În avion s-au descoperit 700 kg cocaină ascunsă în valize voluminoase.


Pentru dominicani, acesta a fost finalul unei operaţiuni secrete de mare amploare: 20 de vameşi şi poliţişti corupţi fiind implicaţi. În Franţa, justiţia s-a interesat în detaliu de această poveste. Avocata lui Colin a susţinut că Frank este doar un ţap ispăşitor şi nicidecum "creierul".

Iubitul Andreei Spătaru a împuşcat un interlop.  În urmă cu doi ani, mai precis în august 2012, Sorin Marica, zis Capone, a blocat în trafic un interlop zis "Papaie", cu care avea un conflict mai vechi. Iubitul Andreei Spătaru a coborât din maşină şi l-a provocat pe acesta la bătaie. Extrem de nervos, Capone a scos un pistol cu bile şi şi-a împuşcat adversarul  în picior.


La scurt timp, Poliţia l-a reţinut pe Sorin Marica pentru 24 de ore. Acesta a mai fost implicat într-un scandal în decembrie 2010, când  a depus plângere la Poliţie şi la Parchet după ce doi poliţişti de la Secţia 3 l-ar fi bătut în dubă şi la secţie.

Logodnicul Biancăi Brad, arestat pentru trafic de arme. La începutul acestui an, viaţa Biancăi Brad a fost dată peste cap din cauza logodnicului ei. Aurel Frăţilă a fost acuzat că ar fi vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate pe aparate civile şi militare, încălcând embargoul impus de Statele Unite.


Pe 21 ianuarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea SUA de extrădare a omului de afaceri, el fiind acum într-o închisoare din San Diego. „L-au arestat pe 11 ianuarie, era o zi de vineri, din acea dimineaţă nu l-am mai văzut. Au fost mulţi oameni din anturajul nostru care au fugit, cărora le-a fost frică să ne mai cunoască după ce el a fost arestat", spunea Bianca Brad în urmă cu câteva luni.

Fostul soţ al Manuelei Fedorca, patru ani de puşcărie pentru fraude bancare. Omul de afaceri Valentin Nedelcu a fost condamnat, anul trecut, la patru ani de puşcărie în dosarul de fraude bancare în valoare de 85 de milioane de euro. Potrivit unor surse judiciare, citate de NewsIn, grupul din care făcea parte şi Nedelcu ar fi obţinut credite de la mai multe bănci pentru care gira cu terenuri supraevaluate.

În februarie 2011, Nedelcu a fost arestat şi eliberat după patru luni. La acel moment, Nedelcu a făcut un autodenuţ şi le-a redat procurorilor schema prin care se obţineau creditele. În final, Nedelcu a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare cu executate, pentru iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat. Valentin Nedelcu a mai fost condamnat şi în anul 2005 pentru înşelăciune.