Solistul trupei Iris a cântat cu drapelul în mână

Citeste tot despre: 

Legendara trupă Iris a cântat în noua formulă, pe cea mai veche scenă muzicală din București, Club A, în cadrul seriei de evenimente "Muzica de Club A". Aceştia s-au dovedit a fi naţionalişti convinşi, ei cântând cu steagul României, atârnat de microfon.

Concertul Iris a fost unul de neuitat, atât pentru fani, cât şi pentru artişti, având în vedere că locaţia trezește amintiri frumoase membrilor trupei, întrucât faimoasa scenă a clubului a jucat un rol important în consacrarea celor 5 artişti. Pentru a da o notă distinctivă serii, rockerii au legat de microfon drapelul, drept mulţumire fanilor care, care i-au urmat peste tot în cei 36 de ani de activitate.

Trupa Iris a suferit câteva modificări în ultimul an. După plecarea lui Cristi Minculescu, solistul trupei a fost Toni Șeicărescu, iar la sfârșitul lunii iunie formula s-a schimbat din nou, locul acestuia fiind luat de tânărul Rafael, ei ducând astfel mai departe cei 36 de ani de activitate ai trupei.

Zoom
Iris

Astfel, artiţştii au fost protagoniştii unui concert exploziv pe cea mai veche scenă culturală din Capitală, în Club A, unde au făcut să răsune mega-hiturile lor precum "Cine mă strigă în noapte", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic"sau "Casino". Mai mult, alături de ei au venit şi alţi artişti pentru a-I susţine, printre aceştia numărându-se membrii truei Antract şi Vali Crăciunescu, care i-au aplaudat pe toată durata concertului.